Miluši Bittnerovou vyhazov z Ordinace nebolí: Na ČT vydělá balík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miluši Bittnerovou vyhazov z Ordinace nebolí: Na ČT vydělá balík!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (Aha! – Martin Hykl)

Seriál Ordinace v růžové zahradě je pro české herce zlatý důl, avšak herečka Miluše Bittnerová (34) kvůli vyhazovu plakat nemusí! V České televizi, kde má od září moderovat nový soutěžní pořad, si vydělá daleko víc! Zatímco v »Růžovce« si měsíčně přišla nanejvýš na 80 000 Kč, na veřejnoprávní televizi si podle informací Aha! může vydělat až 200 000 Kč měsíčně!

Bittnerová odešla z nejsledovanějšího seriálu po dvou letech letos na jaře, scenáristé nechali postavu vrchní sestry Elišky Slavíkové z děje vymizet. Sama to věděla dopředu, a tak se poohlížela po nové práci. Stejně jako ostatní její kolegové by totiž z divadelního platu sotva vyžila.

„Za jeden díl nové soutěže, která má pracovní název Můžeme dál?, si má vydělat až 10 000 Kč. Jestliže poběží denně jako Taxík, přijde si při průměrných dvaceti pracovních dnech v měsíci až na 200 000 Kč,“ odhalil nám zdroj z ČT.

Miluše sama k tomu ovšem mlčí jako hrob. „Já se k tomu nemůžu vyjadřovat a to pořád platí,“ brání se jakkoliv komentovat své budoucí angažmá.

Bittnerová je vdaná a zatím bezdětná; během natáčení Ordinace snahy o potomka s manželem odložili. A teď, kdy jí kyne ještě lukrativnější kšeft, pravděpodobně rodinné plány u ledu zůstanou...



Přečtěte si
denia
9. 8. 2012 • 11:13

Je velmi afektovaná žena,která umí hlavně neustále vystrkovat svoje poprsí.Ostatně nějak na sebe upozornit musí,když jako herečka za nic nestojí.Ten její nový pořad bude velký propadák,protože skoro všichni už mají těch pitomin na pokračování plné zuby.A s touhle "moderátorkou" to je neúspěch zaručen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.