Zpěvák Gary Barlow z Take That: Rodinná tragédie! Narodilo se jim mrtvé miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvák Gary Barlow z Take That: Rodinná tragédie! Narodilo se jim mrtvé miminko!

Gary Barlow a jeho žena Dawn prožívají nezměrné hoře.
Gary Barlow a jeho žena Dawn prožívají nezměrné hoře. (Profimedia.cz)

Někdejší miláček dospívajících dívek Gary Barlow (41) ze skupiny Take That truchlí. Jeho tradiční okouzlující úsměv teď vystřídal hluboký zármutek... Manželka Dawn osm a půl měsíce nosila pod srdcem jeho dítě, na které se oba tak moc těšili. Bohužel ale přišla velmi smutná zpráva – holčička Poppy se narodila mrtvá!

Gary a Dawn jsou na pokraji zhroucení. Na sestřičku se těšili i tři sourozenci – Daniel (11), Daisy (9) a Emily (3). „Musíme vám bohužel oznámit devastující věc: přišli jsme o miminko. Poppy se v sobotu 4. srpna narodila mrtvá,“ informoval zpěvák. „Nyní jí chceme vystrojit aspoň krásný pohřeb. Dopřejte nám k tomu, prosím, klid,“ požádal současně.

Smutná zpráva přišla jen dva týdny poté, co kolega z kapely Mark Owen (40) oznámil narození třetího dítěte. A nejslavnější člen kapely Robbie Williams (38) by měl od ženy Aydy dostat holčičku už v září. Otcem se má stát vůbec poprvé!

Gary Barlow měl v neděli vystoupit na závěrečném ceremoniálu londýnské olympiády v Londýně, jeho účast je ale nyní značně nejistá.

Přečtěte si
guliver
8. 8. 2012 • 14:31

měli by mu koupit jako hračku mrtvého pejska...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.