Maminka Ivety Lutovské skončila v nemocnici kvůli zeťákovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Maminka Ivety Lutovské skončila v nemocnici kvůli zeťákovi

Iveta Lutovská
Iveta Lutovská (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč, archiv TV Prima)

Česká miss Iveta Lutovská-Vítová (29) má starostí nad hlavu. Nejenže má novou práci v televizi, kde bude uvádět ranní noviny, což je velký stres už jen kvůli brzkému vstávání, ale teď ji navíc potrápilo zranění její maminky! Ta slavila o víkendu své narozeniny, na které rozhodně nikdy nezapomene! Její zeťák, manžel Ivety Jaroslav Vít, jí způsobil zranění, kvůli kterému skončila v nemocnici se třemi stehy na noze!

A co se vlastně stalo? „Mamka slaví narozeniny, Jarda si přivezl motorový člun na dálkové ovládání... Mamka stojí v rybníce, Jaroušek si jezdí, a ejhle! Dostala od zetě k narozkám 3 stehy na pohotovosti. Jak originální dárek, momentálně je na neschopence. Hezké narozky, mami,“ posteskla si modelka na svém facebookovém profilu.

Jaroslav si hrál se svým synem z předchozího vztahu. Pouštěli si člun na vodě a při hře zapomněli na okolní svět. Chudák paní Lutovská stála klukům v cestě a lodička ji zranila natolik, že nemůže chodit ani do práce! Letošní narozeniny jí bude navždy připomínat jizva, která po akci zůstane na noze viditelná.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.