Sexy přehlídka Top Secret: Svlékla se Lutovská, Vignerová i Domanská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy přehlídka Top Secret: Svlékla se Lutovská, Vignerová i Domanská!

Hvězdy přehlídky Top Secret Aneta Vignerová, Denisa Domanská a Iveta Lutovská.
Hvězdy přehlídky Top Secret Aneta Vignerová, Denisa Domanská a Iveta Lutovská. (Martin Hykl)

Na přehlídce luxusního spodního prádla Top Secret svá obnažená těla předvedly modelky, jejichž přednosti už prokázal úspěch v soutěžích krásy. K vidění byla polonahá Iveta Lutovská (26), Aneta Vignerová (24) i Denisa Domanská (19).

Obdivovatelé ženské krásy si v Praze přišly na své. Přední modelky se na molu procházely oděné jen ve spodním prádle, které zvíraznily honosné kostýmy. Řada z nich dostala přiležitost představit se v romantické poloze i jako sexy dračice.

Denisa Domanská (1. česká vicemiss 2011) zazářila v sexy leopardích punčochách i černém erotickém oblečku, který vypadal jako z kolekce provokatérky Lady Gaga. Denisa se smyslným kostýmem nechala tak unést, že na diváky předvedla i lascivní gesto.

České Miss z roku 2009 Ivetě Lutovské nejvíce slušel romanticky laděný model doplněný křídly z růžových květin. Aneta Vignerová (Miss ČR 2009) si užila roli drsňačky, když předváděla prádlo v duchu vojenského stylu.

Vrcholem přehlídky byla podprsenka posetá diamanty v hodnotě 60 milionů korun. Tu nakonec neoblékla žádná hvězda módních mol, ale neznámá slovenská modelka Mária Zelinová.

Prohlédnětě si sexy modelky ve spodním prádle v galerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.