Módní show roku Top Secret v Praze: Ááááách! Nádhera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Módní show roku Top Secret v Praze: Ááááách! Nádhera!

Nejkrásnější model večera - Vrcholem přehlídky byla ohromná loď jako součást účesu v kolekci inspirované Jeanem Paulem Gaultierem. Modelku Petru Zikovou museli stylisti a kadeřníci připravovat celých pět hodin. „Loď byla ze dřeva a z látky, vážila kolem dvou kilogramů. Nejsložitější bylo její bezpečné připevnění na hlavu modelky tak, aby se mohla přirozeně a ladně pohybovat po molu,“ řekla tisková mluvčí přehlídky Květa Havelková.
Nejkrásnější model večera - Vrcholem přehlídky byla ohromná loď jako součást účesu v kolekci inspirované Jeanem Paulem Gaultierem. Modelku Petru Zikovou museli stylisti a kadeřníci připravovat celých pět hodin. „Loď byla ze dřeva a z látky, vážila kolem dvou kilogramů. Nejsložitější bylo její bezpečné připevnění na hlavu modelky tak, aby se mohla přirozeně a ladně pohybovat po molu,“ řekla tisková mluvčí přehlídky Květa Havelková. (Aha! – Martin Hykl, Jiří Herman)

Dokonalé křivky, rafinovaně dráždivé modely, které více ukazovaly než zahalovaly, lesk diamantů, andělská křídla, obrovská srdce z růží či model plachetnice ve vlasech!

Přesně taková byla módní událost této sezony, přehlídka Top Secret na téma Francie a láska, která se konala v pondělí v pražském Hiltonu již pošesté! Řada modelek ale předtím musela podstoupit speciální zkrášlovací proceduru!

Na sedmnáct metrů dlouhém molu s videoprojekcí, kterou používá i královna popu Madonna, se předvedlo čtyřiadvacet modelek v čele s misskami Anetou Vignerovou (23), Veronikou Chmelířovou (24) či Kateřinou Sokolovou (21). Ty letos poprvé odhodily šátky a závoje zakrývající jejich pozadí, a ačkoliv předváděly především neznámé modelky, bylo se nač dívat!

„Před přehlídkou jsme hodně cvičily a chodily na lymfatické masáže, abychom neměly pomerančovou kůži,“ radovala se Sokolová.

Na předváděných modelech, doplněných o luxusní diamantové šperky z dílny ALO diamonds, se pod vedením návrháře Marcela Holubce podílelo dvacet švadlen a přímo během přehlídky modelky oblékalo jedenadvacet garderobiérek. Nejnáročnější na výrobu a přípravu byl model inspirovaný Jeanem Paulem Gaultierem, kdy měla modelka Petra Ziková na hlavě model plachtenice!

„Stylisti se kvůli tomu museli sejít už v sobotu a dvě hodiny účes s příčesy a lodí připravovali. Na přehlídku pak modelku česali tři hodiny, bylo to velmi náročné, ale model sklidil nejbouřlivější ovace, což nás moc těší,“ řekla Aha! tisková manažerka Květa Havelková. O do detailu sladěnou choreografii se jako každoročně postarala Lenka Vinická.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.