Agáta ve spodním prádle: Těhotenské bříško? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Agáta ve spodním prádle: Těhotenské bříško?

Když se nikdo nedívá, udělá si Agáta s bříškem pohodlí. Přibrala, nebo je opravdu těhotná?
Když se nikdo nedívá, udělá si Agáta s bříškem pohodlí. Přibrala, nebo je opravdu těhotná? (David Kundrát)

Modelka Agáta Hanychová (25) zatím stále popírá, že by byla těhotná. Když se ale fotí, raději ani nedýchá. Skrývá tříměsíční plod úspěšně?

„Ne, fakt nejsem těhotná,“ opakuje neustále všem Agáta Hanychová a neváhala přijmout nabídku v nově otevřeném poker klubu Win! předvést spodní prádlo, aby ukázala, že žádné bříško nemá.

Podle toho, co se šušká, je údajně teprve ve třetím měsíci, a to se ještě těhotenství na postavě nemusí vůbec ukázat.

Velikost podprsenky už má jako Dominika Mesarošová

Je ale hned několik důvodů, proč jejímu těhotenství věřit. Jakmile Agáta totiž slezla z mola a vydechla, mírné bříško se jí opravdu vyklubalo. Navíc, jak prozradil zdroj ze zákulisí přehlídky, k předvádění jí museli sehnat stejnou velikost podprsenky, jakou předvádí Dominika Mesarošová se silikonem vylepšenými vnadami.

Na molo v poker klubu vyrazila vedle Agáty i Eliška Bučková nebo i moderátorka VIP zpráv Martina Gavriely. Ta se obávala, že mezi mladinkými modelkami nebude vypadat dobře.

„Já už jsem modelka v důchodu. A do ideální postavy už mám daleko. Vždyť jsem o deset let mladší než většina holek, co jsou tady," řekla sebekriticky. Nakonec se jí ale dařilo jak na mole tak i u pokerového stolu.



Přečtěte si
ivoadler
27. 1. 2011 • 15:46

Taky Agátě přeju zdravé dítě, vždyť ta rodina je tak postižená mrzáky a vůbec se dětí rodí málo. Samozřejmě, Agáta zatlouká, jak může, chce si svou kariéru modelky prodloužit co nejdéle, vždyť nic jiného neumí. Ale třeba těhotná opravdu není, jenom se trochu spravila.

winterfreshka
27. 1. 2011 • 13:27

Zajímá její těhotenství více než ji samotnou.Co je komu po tom zda je či není těhotná??!!Budete jí to vychovávat,starat se o to,platit??!Ne.Zítra:návštěva gyndy a ranní nevolnosti??!!

hrobova
27. 1. 2011 • 12:23

Je vidět,že lidé nemají asi o čem psát.To u nás nené jiná zajímavost,než jestli je nějaká Hanychová těhotná anebo ne? Není nic jiného,než obyčejná ženská,kdyby neměla rodiče herci,tak i jí níkdo ani nevšimne.Žána celebrita,pruměrna holka.Nech má děté i 10,nepostará se ani o jedno.

marais
27. 1. 2011 • 10:19

Pokud vím, Agáta měla vždy vypouklé břicho.Ona má též spadlá víčka, žádné rty,přerostlý ohnutý nos, ale jinak je miss.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.