Těhotná Agáta Hanychová: Svatba? Proboha ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Agáta Hanychová: Svatba? Proboha ne!

V kuchyni se modelka umí otáčet. Ukázala to i v Čápech s mákem.
V kuchyni se modelka umí otáčet. Ukázala to i v Čápech s mákem. (TV Prima)

Modelka Agáta Hanychová (25) zřejmě bude svobodnou matkou!

Dítě, které čeká s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (28), totiž nebylo úplně plánované. A svatba také není na pořadu dne

.„Já se rozhodně nebudu vdávat teď, viděla bych to tak nejdřív za pět let,“ řekla deníku Aha! Hanychová. O dítěti sice mluvila, ale nečekala, že se povede s přítelem, se kterým je sotva tři měsíce.

 

Agáta zřejmě neměla v plánu nejenom těhotenství, ale i to, že se o tom někdo nyní dozví. Vehementně se své těhotenství snaží popírat. Důvod? „Velmi lukrativní smlouva, jenže teprve před podpisem,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.

Velice křesťansky založená rodina nyní zřejmě bude tlačit na Agátu, aby ještě před porodem proběhla svatba. Tu ona ale rázně odmítá!



Přečtěte si
winterfreshka
11. 1. 2011 • 20:17

Je dnes přežitkem,proč by tomu mělo být jinak u celebrit?Přichází móda registrovaných partnerství a vztahů žijících "na divoko".

illis
11. 1. 2011 • 19:36

Velice křesťansky založená rodina nyní zřejmě bude tlačit na Agátu, aby ještě před porodem proběhla svatba. Tu ona ale rázně odmítá! Nedivím se jí, že svatbu odmítá, já bych ho také nechtěla. Je zajímavé, že matinka Veronika se vdávala, až když byly Kordule asi dva roky. To jí tedy trvalo hodně dlouho, než Stropnického uhnala.

ivoadler
11. 1. 2011 • 14:58

Kdepak, tahle děvenka pro manželství není zralá. Ještě si musí něco užít. Ale průšvih - jak si bude užívat s dítětem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.