Víte, co má Agáta v kabelce? Známe její tajemství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Víte, co má Agáta v kabelce? Známe její tajemství

O Agátu byl ve Špindlu velký zájem i mezi přítomnými policisty.
O Agátu byl ve Špindlu velký zájem i mezi přítomnými policisty. (Aha! – Martin Hykl)

Modelce a zlobivé celebritě Agátě Hanychové (25) se do kabelky vejde opravdu hodně věcí. Nosí v ní i těhotenské testy, nebo už to nemá cenu?

Svůj obsah kabelky Agáta ukázala na akci pro děti v Europarku, kde se slavnostně otevírala ledová plocha. Do kabelky si jí podle vlastních slov musí vejít spousta věcí, které dennodenně potřebuje. Kromě vitamínů nechybí ani termoska s kafem. A pak s sebou vždy nosí INSTI test na HIV.

„Myslím, že je třeba na potřebu prevence HIV testováním upozorňovat, tak ho mám vždy pro jistotu sebou, abych mohla ukázat, o co jde," vysvětlila Hanychová, která je tváří tohoto testu.

Jak vysvětlila i moderátorce Laďce Něrgešové, tak ač si to nepřipouštíme, nemoc AIDS není jen záležitostí dospělých, ale trpí jí i spousta dětí.

Přesto se jí Něrgešová neopomněla zeptat na úplně jiný test - těhotenský. „Nevím, proč někoho pořád zajímá moje těhotenství a kolikrát to ještě budu vyvracet,“ podotkla jen Agáta.



Přečtěte si
winterfreshka
31. 1. 2011 • 19:00

Za módu-rabovat a ukazovat obsahy kabelek??!!Nebudou taky zkoumat kvalitu "trusu" doma na WC??!!!

maxaxmann
31. 1. 2011 • 07:57

...beztak, tam má h o v n o!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.