Harapes »bez kalhot«: Vedl si dvě dominy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Harapes »bez kalhot«: Vedl si dvě dominy!

Harapese víc než tanec a odhalená mužská těla bavily velmi dominantní kadeřnice.
Harapese víc než tanec a odhalená mužská těla bavily velmi dominantní kadeřnice. (Aha! – Martin Přibyl)

Král baletu Vlastimil Harapes (65) rozhodně ví, jak protančit střevíce. Nicméně doba jde kupředu, a tak se i Mistr nechá občas poučit o nových tanečních trendech.

Harapes si nenechal ujít minulý týden promítání nového amerického filmu a objevil se i na následné párty s názvem Bez kalhot. Obě události se nesly v duchu striptýzovém, a tudíž i tak trochu tanečním.

„Já nevím, mně se to moc nelíbilo. Chlapci neukázali nic nového. Vrtět zadkem a strhávat ze sebe kalhoty tady bylo už dávno,“ sdělil skepticky choreograf. V novém klubu Lucky Lucky se ale nesmírně bavil po boku extravagantních kadeřnic, jež působily spíše jako přísné dominy, a ostatních celebrit.

Třeba taková Miluše Bittnerová (34) pařila jako o život a na místního svalnatého striptéra Sabriho se šla podívat až k pódiu. „Mně se líbí, když je striptér vtipný. Ale kdyby mě vytáhl na pódium, styděla bych se,“ smála se herečka.

Petr Jákl (38) se rád podívá na hezké ženy, ale striptýz by sám nedělal. „To by se mi žena určitě strašně smála, ale já se podívám rád. Líbí se mi, když je manželka spoře oděná a třeba myje nádobí. Nemusí ani tančit,“ přiznal kaskadér stydlivě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.