VIDEO: Miluška Bittnerová (36) se svými nárazníky narazila: Konflikt na poště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Miluška Bittnerová (36) se svými nárazníky narazila: Konflikt na poště!

Milušce Bittnerové na poště nepomohla ani její klrásná prsa. Postarší hlídač byl neoblomný.
Milušce Bittnerové na poště nepomohla ani její klrásná prsa. Postarší hlídač byl neoblomný. (Foto: reprofoto YouTube.com, ara)

Malá a nadmíru vnadná herečka je v pánské společnosti mimořádně oblíbená, a tak jí projde téměř cokoliv. Bohužel se najdou i tací, kteří na její nepřehlédnutelné tvary reagují podrážděně a je z toho poprask. Jako když si Miluše vyšla na poštu.

Je nutné říct, že k návštěvě poštovní přepážky se nevydala jen tak, ale s kbelíkem na hlavě. Ano, i ona podlehla mánii kyblíkové výzvy, ale to ještě netušila, co ji na poště čeká. Se svým kameramanem si připravila efektní scénku, která měla být zakončena zasláním peněz na konto českým vědcům, zabývajících se výzkumem kmenových buněk. Ve chvíli , kdy přistoupila k okénku a chtěla komentovat nadcházející platbu, přiběhl rozčilený hlídač a celou akci překazil!


"Při natáčení jsme měli trochu problémy s ochrankou. Peníze jsou ale zdárně poslány. Musím ale přiznat, že to bylo naposledy, co jsem měla na hlavě místo klobouku kyblík," říká na webu časopisu Sedmička. Zároveň vysvětluje pozadí svého počínání: "Nebojím se polití vodou. Ale už toho bylo moc, a domnívám se, že větší pomoc než mokrá Bittnerová je poslat peníze na výzkum pro boj s tou hnusnou nemocí. Jsem patriot, takže jsem peníze poslala českým vědcům, kteří se zabývají výzkumem kmenových buněk, což s nemocí ALS přímo souvisí."



Přečtěte si
MLudvika
3. 9. 2014 • 13:57

nezávidím nikomu velká prsa, ale strašně se mi nelíbí když je tak vystavují - chlapi , vám se to líbí jak přetékají ?

jity
3. 9. 2014 • 10:05

Milušku jsem viděla ve VIP vaření a tam tak oplácaná nebyla jako je na tom videu. Někde jsem četla, že má nemocnou štítnou žlázu, možná proto má problémy s váhou. Tak jak ji tady někdo kritizuje, tak zase tolik ošklivá není, to jsou horší "krasavice". Chtěla bych vidět ty krasavce nebo krasavice co ji kritizují a nebo co mají doma za strašidla.

beladona
2. 9. 2014 • 21:44

v tý sekaný 90 % strojově oddělenýho masa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.