Vnadná Miluše Bittnerová: Manžel od ní utekl do lesa! Rozvod kvůli dítěti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vnadná Miluše Bittnerová: Manžel od ní utekl do lesa! Rozvod kvůli dítěti?

Jedna z mála společných fotek manželů na veřejné akci.
Jedna z mála společných fotek manželů na veřejné akci. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák)

Ani přírodní prsa číslo 5 jí nedokázala udržet manžela. Miluška Bittnerová (36) alias vrchní sestra Eliška Slavíková z Ordinace v růžové zahradě 2 už delší dobu bydlí sama v pražském bytě, protože její manžel Lukáš se rozhodl žít v lese! Rozvod je zřejmě na spadnutí.

I když se hereččině manželovi přezdívalo paní Columbová, protože ho ve společnosti viděl jen málokdo, hodně a ráda o něm mluvila. Ale v poslední době se k jejich vztahu nerada vyjadřovala. „Můj muž se před časem rozhodl, že bude lesník a odstěhoval se na Šumavu. Dokonce začal studovat lesnickou školu.

Navštěvujeme se, ale rozhodně nemám v plánu se za ním přestěhovat. Veškerá moje práce je v Praze, a abych denně dojížděla sto kilometrů, je nemožné,“ svěřila deníku Aha! vnadná herečka. Více než desetileté manželství prochází těžkou krizí, která zřejmě spěje k rozvodu. „Nežijeme spolu, ale zůstali jsme nejlepšími přáteli. Jsem už ve věku, kdybych chtěla dítě a za těchto okolností je to zřejmě nemožné,“ dodala Miluška se smutkem v hlase.

Jak se dali dohromady
Miluška a Lukáš se seznámili na jednom bujarém večírku na vysokoškolských kolejích. On studoval val FAMU, ona DAMU. Je to člověk, který mě zajímá, baví, kterému věřím, a když jsem zjistila, že bych s ním uměla zestárnout tak jsem si říkala: To by mohl být ten pravý! Upřímný, zodpovědný, týmový hráč. Kdybych měla firmu, vezmu si ho do  týmu, protože umí hrát za partu, dýchal by a ni,“ pěla herečka na manžela ódy ještě před čtyřmi lety.



Přečtěte si
mekanik
21. 11. 2014 • 18:52

Ar-ty taky

beladona
20. 11. 2014 • 21:53

prdyvrdy

beladona
20. 11. 2014 • 21:38

tunka Samozřejmě tunko! jen nevím, co je ti do toho

majojo
20. 11. 2014 • 20:53

To fakt nedokážou napsat o paní, která si říká herečka, nic jiného, než že je vnadná? Vadní jsou oni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.