Aha! pomohlo: Chudá důchodkyně nemusí prát v ruce! Děkujeme vám, naši milí čtenáři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Aha! pomohlo: Chudá důchodkyně nemusí prát v ruce! Děkujeme vám, naši milí čtenáři!

Paní Růžičková se raduje z televize od paní Vernerové (na fotce).
Paní Růžičková se raduje z televize od paní Vernerové (na fotce). (Aha! – Karel Kopáč)

Chudé důchodkyni Evě Růžičkové (65) které stát po letech práce prodavačky přiznal směšnou penzi 4021 korun. Navíc přišla o televizi a porouchala se jí pračka. Její příběh čtenáře Aha! dojal a rozhodli se jí pomoci.

Tíživá situace důchodkyně z Vinohrad rozlítostnila i někdejší rozhlasovou zprávařku Hanu Vernerovou. „Sama jsem také v důchodu, ale paní Růžičková je na tom mnohem hůře. Rozhodla jsem se jí věnovat televizi, která nám zbytečně ležela v našem rekreačním domku v Hostivicích,“ vysvětlila.

A paní Růžičková? „Nemám slov, na televizi jsem si už pomalu odvykla.

Těším se, až si budu moci zlepšit náladu u oblíbených seriálů,“ reagovala s dojetím na milou pozornost.Těšit se může i z toho, že prádlo už nebude muset namáhavě prát ručně ve vaně.

Deník Aha! nemůže nakázat státním úřadům, aby život penzistům neztěžoval, ale když nás kontaktoval Filip Ráž ze servisu domácích spotřebičů (telefon 775 608 200), zprostředkovali jsme jeho pomoc zdarma. „Je to sice starý přístroj, ale nakonec se mi ho podařilo opět zprovoznit,“ zaradoval se.

„Je to moc štěstí najednou. Je vidět, že je stále dost nelhostejných lidí,“ poznamenala dojatá důchodkyně.



Přečtěte si
fantom1
28. 2. 2012 • 12:16

Dobrý den, nemáte zač jak říkám když bude AHA chtít nějaké důkazy neni problém je dát. Jinak ohledně peněz je to na Vás komu je budete nakonec věnovat ale pokud se je rozhodnete dát na domov důchodců nejspíš uděláte lépe protože lidi co tam jsou si jich budou vážit více a investuji je do věcí které opravdu potřebují než paní Růžičková vim to z vlastní zkušenosti já osobně jsem jí pujčil 80tis na inkaso a pohledávky a pak to stejně použila na něco jiného stím že pak chtěla víc a víc a když jsem řekl že už nemám tak zničila to co jsem budoval ale to už je vedlejší S přáním hezkého dne

mirda001
28. 2. 2012 • 09:38

Děkuji Dofám, že nás bude AHA informovat, jak to dopadne. Jinak jsem se zatím rozhodl, že ty dva až tři tisíce, které jsem chtěl dát do koupě nové pračky, zatím raději daruji do nějakého domova důchodců a počkám jak to tady dopadne. Děkuji Mirda

fantom1
28. 2. 2012 • 07:46

Dobrý den,důkazy samozřejmě zaslat mohu jednak proto že jsem její syn a jednak taky proto že je mám. důkazy o paní Růžičkové dám jen deníku AHA který otiskl tento článek. Děkuji a přeji hezký den

mirda001
27. 2. 2012 • 18:27

Abych řekl pravdu, tak teď nevím, kde je pravda. Můžete poslet nějaké ty důkazy na AutoVW@seznam.cz Děkuji

fantom1
27. 2. 2012 • 16:00

Jen Z vás dělá ,,hlupáky. protože jakkoliv se jí budete snažit pomoci stejně bude chtít víc a víc a nakonec peníze případně věci které dostane prodá jako vždy do bazaru (protože nebude mít peníze). Bohužel lidi kteří se snaží když mohou pomoci ostatním občas nevědí pravou příčinu proč takto někteři lidi dopadnou a myslí si že to co se pak napíše do nějakého deníku který se také snaží pomoci je pravda ale v dnešní době si muže říkat každý co chce jen když pak dostane od ostatních pomoc takže je to jen na Vás zda se této osobě budete snažit pomoci nebo ne ale zkuste zauvažovat a dojdete ke stejnému závěru jako lidi kteří paní Růžičkovou znají tedy:co nejdále od ní)))))) Hezký a hlavně příjemný den všem)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.