Aha! pomohlo: Chudá důchodkyně nemusí prát v ruce! Děkujeme vám, naši milí čtenáři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aha! pomohlo: Chudá důchodkyně nemusí prát v ruce! Děkujeme vám, naši milí čtenáři!

Chudé důchodkyni Evě Růžičkové (65) které stát po letech práce prodavačky přiznal směšnou penzi 4021 korun. Navíc přišla o televizi a porouchala se jí pračka. Její příběh čtenáře Aha! dojal a rozhodli se jí pomoci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fantom1
27. 02. 2012 16:00

Jen Z vás dělá ,,hlupáky. protože jakkoliv se jí budete snažit pomoci stejně bude chtít víc a víc a nakonec peníze případně věci které dostane prodá jako vždy do bazaru (protože nebude mít peníze).
Bohužel lidi kteří se snaží když mohou pomoci ostatním občas nevědí pravou příčinu proč takto někteři lidi dopadnou a myslí si že to co se pak napíše do nějakého deníku který se také snaží pomoci je pravda ale v dnešní době si muže říkat každý co chce jen když pak dostane od ostatních pomoc

takže je to jen na Vás zda se této osobě budete snažit pomoci nebo ne ale zkuste zauvažovat a dojdete ke stejnému závěru jako lidi kteří paní Růžičkovou znají tedy:co nejdále od ní))))))
Hezký a hlavně příjemný den všem)

mirda001
27. 02. 2012 18:27

Abych řekl pravdu, tak teď nevím, kde je pravda. Můžete poslet nějaké ty důkazy na AutoVW@seznam.cz
Děkuji

fantom1
28. 02. 2012 07:46

Dobrý den,důkazy samozřejmě zaslat mohu jednak proto že jsem její syn a jednak taky proto že je mám.
důkazy o paní Růžičkové dám jen deníku AHA který otiskl tento článek.
Děkuji a přeji hezký den

mirda001
28. 02. 2012 09:38

Děkuji
Dofám, že nás bude AHA informovat, jak to dopadne. Jinak jsem se zatím rozhodl, že ty dva až tři tisíce, které jsem chtěl dát do koupě nové pračky, zatím raději daruji do nějakého domova důchodců a počkám jak to tady dopadne.
Děkuji Mirda

fantom1
28. 02. 2012 12:16

Dobrý den,
nemáte zač jak říkám když bude AHA chtít nějaké důkazy neni problém je dát.
Jinak ohledně peněz je to na Vás komu je budete nakonec věnovat ale pokud se je rozhodnete dát na domov důchodců nejspíš uděláte lépe protože lidi co tam jsou si jich budou vážit více a investuji je do věcí které opravdu potřebují než paní Růžičková vim to z vlastní zkušenosti já osobně jsem jí pujčil 80tis na inkaso a pohledávky a pak to stejně použila na něco jiného stím že pak chtěla víc a víc a když jsem řekl že už nemám tak zničila to co jsem budoval ale to už je vedlejší
S přáním hezkého dne

fantom1
27. 02. 2012 15:48

Dobrý den,
Četl jsem příspěvek ohledně paní Růžičkové a musím říct že jak jsem se nasmál při jeho čtení jsem se nezasmál za celej život?

paní Růžičková klame čtenáře AHA! a to tím že zesebe dělá chudinku větší než ve skutečnosti je

Před pár lety podnikala s manželem v cestovním ruchu kde si přišla na dost hezké peníze jenže včechny utratila za věci jako jsou zlato,oblečení a hezké ale drahé věci do svého domku v Kralupech nad Vltavou kam se také odstěhovala když zjistila že na podnikání se moc nehodí.Pár let tam žila jen s manželem a dvouma dětma po těch pár letech se rozhodla znovu podnikat tak si vzala do podnájmu (na černo) pár lidí (kteří se dají ještě sehnat) za nejdříve 5000 a pak to zvedla na 7000 takto spokojeně žila 5let pak si našla práci v Bílé Labuti v Praze u vietnamce kde ji dával měsíčně 15tis ale na smlouvě měla uvedeno jen 3-4tis proto má i takto malej důchod
V minulém roce jí syn pomohl finanční částkou cca 50000,- které jí půjčil (po několika smskách kde mimo jiné uváděla že pokud ji to nepujčí spáchá sebevraždu,zničí mu dobré jméno v jeho práci,bude chodit do jeho místa podnikání atd...) na inkaso. jenže jak se později ukázalo peníze investovala jak jinak než do zlata a dalších blbostí což se i dalo čekat
V říjnu se jí syn rozhodl znovu pomoci a to tím že jí dal dalších 30tis stím že sní pujde na poštu zaplatit inkaso jenže paní Růžičková uvedla že v tu dobu nemá čas a at tam ty peníze nechá bohužel jí uvěřil a nechal je tam a místo vděčnosti a poděkování mu zničila jak jeho pověst v práci tak i jeho vztah s přítelkyní který si začínal budovat.
Paní Růžičková dokáže každému kdo jí zná a kdo se jí snaží pomoct hodně znepříjemnit jeho život při tom ze sebe dělá zároven hodně velkou chudinku kterou ve skutečnosti neni. na všechny zde uváděné věci mám i několik důkazu a zároven to mohu jako bohužel její syn potvrdit
Vím že čtenáři AHA! se snaží pomoci lidem kteří to potřebuji ale paní Růžičková mezi ně nepatří jen z Vás dělá ,

mirda001
26. 02. 2012 15:14

Připojí-li se pár lidí, jsem ochoten přispět penězi na novou pračku. V případě, že se nikdo nepřidá, mohu se pokusit pomoci jinak. A lidi co tu píšou ty negativní příspěvky, ať se nad sebou zamyslí. Je to smutné co jsem se tady dočetl.
Děkuji

avina
24. 02. 2012 22:21

Obdoba důchodkyně M.Kubišové/stone-má důchod 11600-přiznala v tisku/.Ta pracuje,důchod jí nestačí.Paradox -tak minimální důchod a kobyly ve vládě mají odměny-závratné.Budou stonat v budoucnu,jako chudera Kubišová.Tak se přehluší pravdy jiných.

ivuska1
24. 02. 2012 18:06

Ale ja souhlasim s hu11. Tohle je vec statu, ktery se ke starym lidem chova totalne bezcitne !

hu11
24. 02. 2012 13:42

Ale co na to stát ?? Ten by člověka a to hlavně důchodkyni a nebo důchodce, nachal raději chcípnout, než mu zajistil bezstarostné stáří, jako to je v jiných zemí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.