Svědectví dívky (6): Tatínek mě lechtal mezi nohama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Svědectví dívky (6): Tatínek mě lechtal mezi nohama!

Fotografie
Fotografie (internal)

Soud na žádost sociální pracovnice z Tábora rozhodl, že má být holčička (6) svěřena do péče svého otce (62). Důvod? Matka mu dceru nechtěla »půjčovat«. Její obavy prý pramení z domněnek, že ji otec zneužívá.

Aha! se nyní podařilo získat část spisu, ve kterém dívka své hrůzné zážitky popisuje. „Večer v posteli mě tatínek hladil mezi nožičkama,“ svěřila se své psycholožce.

KDE MÁ VYRŮSTAT?

Přestože holčička popsala psycholožce bez účasti mámy nechutnosti, které jí otec dělá, patří podle sociálních pracovníků Orgánu sociálněprávní ochrany dětí (OSPOD) Tábor k otci. A nejde  jen o jedno kontroverzní rozhodnutí tamního OSPODu.

V jiném případě navrhuje svěření zdravotně postiženého Kubíka (13) do péče matky přesto, že údajně zneužívala jeho sociální dávky a dva roky o něj vůbec nepečovala. Nyní žije u babičky.

Co všechno holčička psycholožce řekla?

„Večer v posteli mě tatínek hladí po zádech, po zadečku, i mezi nohama a hodně mě to lechtá.“

„Tatínkovi sahám na pindíka, protože to chce. Mám o tom škaredé sny.“

„Mamince jsem to neřekla (podle psycholožky se stydí, pozn. red.).“

„Tatínek mě mezi nohama pořád lechtá, dává mi tam i pusinku.“

„Už nechci, abych mu sahala na lulinka.“

„Doma u maminky se spí líp, nikdo na mě nesahá. U taťky se nespí dobře, protože on mi pořád někam sahá.“

„Tatínek mi maže celé tělo, i pipinku. Často, víckrát za den.“

Přečtěte si
lukreciaborgia
26. 2. 2012 • 09:53

Jak jsem psala už výše,nemusí to být takto.Může to být úplně jinak.A nejsme ve válce,aby tady matka bojovala.Leda tak s větrnými mlýny.Jak je možné,že to matka nepozná během manželství?Ona žije s mužem klidně 12 let a ten třeba od ní odejde a hned na něj podá trestní oznámení že je pedofil.Když se prokáže že to není pravda,tak jí se nestane nic.A může podávat trestní oznámení znova.

lukreciaborgia
26. 2. 2012 • 09:44

Nejsem vedle!To samozřejmě taky říkaly holky od mé kamarádky.Ona jim říká,že když to neřeknou tak,jak je to naučila,že už se neuvidí,že bude nemocná,že bez nich nemůže být,že umře a masíruje ty holky tak,že holky mluví jak knika.To se teď prý šíleně rozmáhá a muži chodí přece na vyšetření.Mého kámoše vyšetřovali v Praze nejlepší specialisté a sexuologové.Je naprosto zdráv,ale už je zase na policii jeho obvinění,že osahává holky.To,co jste popsala předvedla "herečka"Ivana Jirešová v TV.Přesně tohle!Já si myslím,že by ta obvinění a vyšetření specialisty měly ty ženy platit.

ad-ga
26. 2. 2012 • 09:05

podat trestní oznámení na otce. Na sociálkách sedí asi staré panny a nemají ponětí co se děje s dětmi u takových "otců"

laetitia
26. 2. 2012 • 08:05

Soud na žádost pracovnice.........co to je za soud ? Rozhoduje od stolu ! To je právní jistota a právní stát ? To je výsměch těm tzv.obyčejným, které nezastupuje např. Sokol !

12356
26. 2. 2012 • 04:05

S tim prikladem jsi trosku vedle. Tohle nerika manzelka,ale jeji 6ti leta holcicka psycholozce. A ja si myslim, ze kdyz tohle dokaze psycholog dostat z ditete, ze by z ni dostal i to jestli ji nenavadi maminka. Ale podle toho co ta holcicka rika (beha mne pri tom mraz po zadech) si myslim, ze si to holcicka nevymysli. A pokud socialni pracovnice je jako obvykle, na dve veci, tak bych sla na policii a podala zalobu jak na socialni pracovnici, tak na otce ditete. A decko bych bych mu nedala i za cenu, ze bych musela dovezeni, ale predtim bych udelala takove sceny, zavolala do Blesku (ti by prijeli urcite) televize, nejakemu pravnikovi, proste bych nemcela a o decko bojovala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.