Zoufalá matka: Můj manžel zneužil dceru! A teď mu ji sociálka svěřila do péče... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zoufalá matka: Můj manžel zneužil dceru! A teď mu ji sociálka svěřila do péče...

Fotografie
Fotografie (internal)

Obrovský strach o svoji dceru (6) prožívá žena (45) z Táborska. Holčička má být soudem svěřena do péče otce (62), na kterého bylo před dvěma lety podáno trestní oznámení kvůli jejímu zneužívání. A vyšetřování prý podle slov matky stále běží...

Matka malé dívky je v šoku ze situace, kdy sociální pracovnice z Tábora dala návrh soudu na svěření dcery do péče otci. Tomu, kterého prý dva roky vyšetřují pro podezření ze sexuálního zneužívání. Posudky od psychologů přitom hovoří jasně: dívka si obtěžování vymyslet nemohla, matka ji neovlivňuje a její svěření do péče otce ji může doživotně poznamenat.

„Jsem z toho zoufalá, nevím, co mám dělat. Úřednice z odboru sociální péče dala podnět, aby se dcera dostala do péče mému manželovi,“ tvrdí žena, která již před dvěma lety podala žádost o rozvod a s mužem nežije.

Proč tak sociální pracovnice rozhodla? „Odmítla jsem mu dávat dceru na noc, na víkendy či na delší dobu bez mé přítomnosti nebo přítomnosti sociální pracovnice. To je snad logické. Dal by někdo své dítě člověku, který jej má zneužívat?“ ptá se žena. Malá holčička se táty prý navíc bojí a nechce k němu.

Případ sexuálního zneužívání a obtěžování měl začít v době, kdy dívce bylo asi čtyři a půl roku. Když se vracela od otce, chovala se zvláštně a nakonec se svěřila psycholožce. „I když si pro ni jezdil ke mně do Tábora, měl ji, jak vypověděla, vyvážet za město, kde jí v autě sklopil sedačku a hladil ji na různých místech,“ popsala matka.

Sám otec se k případu nevyjádřil, nezvedal telefon.

Co řekla sociálka?

„K ničemu se vyjadřovat nebudu, nemám k tomu oprávnění,“ řekla Aha! sociální pracovnice Eliška Sedlačíková. O případ se však v tuto chvíli začali zajímat ministři spravedlnosti a práce a sociálních věcí. A také vedení policie na severní Moravě. Postup své sociální pracovnice nyní zkoumá i město Tábor. Co malou holčičku čeká, je otázkou. Zatím to však vypadá tak, že bude muset žít se svým tátou…

Přečtěte si
makomi
10. 3. 2012 • 00:01

Jsem přesvědčena,že matka dceru používá jako zbraň proti otci. Trpí tím ovšem dítě. Při návštěvách u otce se nedělo nic nemravného nebo dokonce nedocházelo ani ke zneužívání. Holčička byla naopak u otce veselá a spokojená. Při odjezdu od něj nejedenkrát plakala,že ho uvidí kdoví kdy. Takovým ženám děti nepatří,ony je zneužívají ke svým zájmům.

denda04
25. 2. 2012 • 14:07

to řekla na otce sama psycholožce tak nevím na co čekají?? až ji znásilní???není toho dost ?, dnes se přijde na to ,že je pedofil proč nejde sám na vyšetření??? bojí se ???

mirkazam
21. 2. 2012 • 13:33

Kde se berou ty baby ze sociálky, které rozhodují o tak závažných kauzách ?? Případy s Klokánku, a jiných institucí mluví za vše !!!

lukreciaborgia
15. 2. 2012 • 08:52

To by musela být sociálka na hlavu padlá!!!Nebude to tak,že matka udala otce?Já už nevěřím nikomu!!!Moje kamarádka tak "udala"svého manžela,našeho kamaráda.Prošel veškerými vyšetřeními v Praze a nebyla to pravda.Bylo dokázáno,že si to jenom vymyslela,aby ho poškodila.Ji se nestalo nic,je ticho po pěšině.Tak bezvadná holka a bezvadný chlap.Ale co dokáže ženská nenávist by mělo být když už ne trestné,tak léčit,léčit,léčit.

elis3
14. 2. 2012 • 20:04

Tak to snad nemůžou ani myslet vážně proboha, kde to žijeme?Ono jim nestačí co ten zvrhlý -otec- udělal? Navíc je to starý páprda Kdy už tady u nás konečně bude na prvním místě opravdová spravedlnost???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.