NESKUTEČNÉ! Skotka porodila na ulici! Marně zvonila u vchodu do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

NESKUTEČNÉ! Skotka porodila na ulici! Marně zvonila u vchodu do nemocnice!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když přežil tohle, přežije už cokoli. Řeč je o britském chlapečkovi, který prišel na svět za dramatických okolností před budovou porodnice ve skotském Kirkcaldy. Ale zvláštní ocenění zasluhuje především jeho máma. Porodila na chodníku půl hodiny po půlnoci při čtyřech stupních pod nulou!

Marně tiskla rodička Lisa McNeilová (25) zvonek u porodnice. Zoufalá žena to zkoušela zuby nehty, dokonce se pokusila vypáčit dveře. Porodní asistentky byly snad hluché, každopádně k ní nikdo nepřispěchal, a tak si musela pomoci sama. Naštěstí už jednu zkušenost měla.

Svlékla spodní prádlo, poklekla na všechny čtyři na ledový chodník. A pak před hloučkem čumilů začala rodit. U porodu asistovala její máma Karen Burnesová (46), která také čerstvě narozené miminko zachytila do sundaného svetru.

Malý Jackson přišel na svět šest minut po marné snaze přivolat pomoc. Váží něco přes čtyři kila a je díky bohu zcela zdravý.

„Bylo to jako v hororu. Měla jsem strašné bolesti, krvácela jsem,“ vylíčila Karen, která svou zkušenost označila za otřesnou a neuvěřitelně ponižující.Porodnice se nyní vymlouvá, že rodička zvonila na nesprávný zvonek.

Přečtěte si
winterfreshka
9. 2. 2012 • 15:07

Pro brzké české klima???!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.