Tvar uší: Co o vás vypoví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tvar uší: Co o vás vypoví?

Jaký máte tvar ucha?
Jaký máte tvar ucha? (Shutterstock.com)

Také linie ucha může mnohé vypovědět. Někdy řekne i to, co by jejich majitel rád před světem utajil.

Hranaté

Tento tvar ucha není úplně běžný, dokonce by se dalo říci, že se téměř nevyskytuje. Pokud ale na člověka s hranatými slechy narazíte, vězte, že máte čest s velmi inteligentní osobou s logickým myšlením. Přátelskou a ochotnou pomoci. Avšak k sobě mohou být až zbytečně kritičtí.

Kulaté uši

Asi nejběžnější tvar ucha. Jejich nositelé jsou charismatičtí, bystří lidé s všestrannými zájmy. Dokážou okolí ohromit komunikačními schopnostmi. V neposlední řadě jsou to skvělí životní parťáci do nepohody.

Špičaté uši

Osoba s ušisky, jako mají elfové, bude mazaná jako liška, obzvláště v situacích, ze kterých by mohlo něco »kápnout«. Proto vás asi nepřekvapí, že je mají lidé věnující se obchodování. Nechybí jim vysoké ambice a touha po vůdcovství. Často se na ně ale nelze úplně spolehnout.

Odstávající uši

Zcela neprávem bývají terčem posměchu. Jejich majitelé jsou totiž nezávislé osobnosti přitahující peníze. Bývají tvrdohlaví, zároveň se však jedná o velmi citlivé osoby s uměním správně se rozhodnout v každé situaci. Přilepené uši Tito lidé bývají velmi taktní k druhým. Jsou citliví a shovívaví k nedokonalostem ostatních, jsou také velmi flexibilní a v neposlední řadě skvělí posluchači.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.