Kauza ZUBAŘKA u soudu: Děsivé detaily rituální vraždy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kauza ZUBAŘKA u soudu: Děsivé detaily rituální vraždy

Ženy čekají na soud ve vazbě na Pankráci.
Ženy čekají na soud ve vazbě na Pankráci. (CNC/Jan Zázvorka)

Zubařka (32) z Kutné Hory a její kamarádka (65) z Prahy zabily Richarda Š. (†50). Ten si svou smrt přál. Případ rituální vraždy začne příští čtvrtek rozplétat pražský městský soud. Ženám hrozí 20 let vězení. Z obžaloby jde hlava kolem, je to nepředstavitelný příběh...

Dvě vysokoškolsky vzdělané ženy se s mužem domluvily, že ho sprovodí ze světa. Zatímco čekají na hlavní líčení v pankrácké věznici, státní zastupitelství zveřejnilo, jak k vraždě došlo. Odehrála se loni 4. října. Zubařka nejprve podala muži medikament, který dobrovolně spolkl, poté se svlékl, lehl si na postel a upadl do bezvědomí. Zubařka pak vzala do ruky injekci a skalpel.

„Do třísla mu vpíchla injekci s lokálním umrtvením a pak mu v třísle skalpelem udělala malou hlubší ránu, která neporušila cévy. Protože krev z rány vytékala pomalu, souhlasným kývnutím se obviněné navzájem ujistily o nutnosti přeříznout tepnu na ruce,“ popisuje obžaloba. Po dalším lokálním umrtvení zubařka řízla muže i do ruky. „Ani tentokrát neporušila větší cévy. Zároveň mu vpíchla celkové anestetikum, které muži utlumilo dech,“ píše se ještě v obžalobě s tím, že když poté nedostal včasnou a odbornou pomoc, zemřel na otravu.

Čekaly, až tělo zmizí...

O případu informovalo Aha! loni v říjnu. Vražda se stala v bytě v pražských Hájích, kam všichni tři společně přijeli. Poté, co muž zemřel, lehla si zubařka vedle něj, druhá žena usedla na postel. „Vyčkávaly, až tělo poškozeného zmizí, jak jim poškozený před svou smrtí sliboval,“ stojí v obžalobě. Když tělo samo nezmizelo, šly se ženy udat na policii. Na veřejnost se dostala i informace, že mohli být členy jakési sekty...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.