Slevové šílenství po svátcích: Lidé vykupují i vánoční ozdoby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slevové šílenství po svátcích: Lidé vykupují i vánoční ozdoby!

Ozdoby se slevou 50 % si pořídila také Renata Egermajerová (49) z Plzně.
Ozdoby se slevou 50 % si pořídila také Renata Egermajerová (49) z Plzně. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Vánoční výprodeje táhnou nesmírně. Lidé opět v šíleném tempu zaplňují obchodní centra a nakupují ostošest. Zvláštní například v Plzni je, že hitem jsou zejména vánoční ozdoby. Jejich cena je po svátcích skoro všude na polovině té původní. A na to lidé slyší. Snad v každém nákupním vozíku se nějaké ty zdobené okrasné koule našly.

Jé, mají růžové...

Plný košík si jich spokojeně vezla Kamilka Koubasková (8) z Rokycan, která s rodiči vyrazila na vánoční výprodeje do Plzně. „Mám ráda růžovou. Když jsem uviděla tyhle růžové ozdoby, hned jsem je chtěla, moc se mi líbí, a táta s mámou je koupili,“ svěřila se Aha! Kamilka. Pořízení ozdob vyšlo na polovinu ceny než před Štědrým dnem. Rodina za ně zaplatila 2500 Kč místo 5000 Kč. Vánoční ozdoby nesla přes parkoviště k autu i Renata Egermajerová (49) z Plzně. Do nákupního centra přijela včera jen kvůli nim. „Tušila jsem, že jejich cena by po Vánocích mohla jít hodně dolů. A měla jsem pravdu. Sleva je 50 procent. Zaplatila jsem tak jen 700 místo 1400 Kč. A to se vyplatí,“ řekla Renata Egermajerová.

Laciněji není všude

Kromě ozdob šlo v Plzni na dračku také oblečení, boty, hračky a elektronika. Ne vše ale bylo zalité sluncem. Jan Fořt (65) ze Šťáhlav na Plzeňsku vyrazil se synem Janem (40) do obchodu s elektronikou v Plzni pro novou lednici. Zažil ale velké zklamání. „Na ledničce byla cedule 17 500 Kč. Řekli mi ale, že už to neplatí, a já za ledničku zaplatil 21 900 Kč. Nic jiného mi nezbylo, musel jsem ji vzít i za tuhle cenu, protože na Štědrý den se nám naše stará lednička rozbila,“ zklamaně řekl Jan Fořt.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.