Vrah odsouzený za brutální vánoční mord: Z masakru nařkl svoji manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vrah odsouzený za brutální vánoční mord: Z masakru nařkl svoji manželku!

Ladislav Kandráč přiznal, že vraždil i to, že lživě nařkl z mordu svou manželku.
Ladislav Kandráč přiznal, že vraždil i to, že lživě nařkl z mordu svou manželku. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Skoro padesátkou bodných ran zabil před třemi lety den před Štědrým dnem v herně v Ostravě barmanku Petru Z. (†46). Zločin Ladislav Kandráč (35) přiznal. Odsoudili ho, avšak teď brutální mord svedl na manželku Evu (32)!

V herně se tehdy čtyřnásobný trestanec nad pivem servírce svěřoval, že nemá peníze na dárky pro svých devět dětí. A když před ním neuváženě začala počítat tržbu, zasvítily mu oči, popadl nůž a do ženy bodal, i když už ležela bezvládně na zemi.

Vymyslel pomstu

„Prostě se mi zatmělo před očima. Popadl jsem nůž a popíchal jsem ji. Pak už nevím nic,“ přiznal se už před dvěma lety u soudu, který ho poslal na 15 let a 9 měsíců do Valdic. Tam měl dost času na to, aby vymyslel, jak si pobyt za mřížemi zkrátit. Nařkl z mordu svou manželku Evu (32)! Křivě, jak nakonec sám potvrdil. Prý lhal v emocích...

Přídavek k trestu

„Měla se postarat o našich devět děcek. Nechala je ale hladovět, nechodily do školy, ponocovaly někde na ulicích. Zakazovala, aby mi psaly, pak je dala do děcáku. Proto jsem si to na ni vymyslel,“ prohlásil včera před soudem, který mu přidal trestu dalších 32 měsíců za křivé obvinění. Trest vrah přijal. Ven z basy by měl nově vyjít v roce 2039.

Holčičce vzal babičku

Barmanku připravil o život den před tím, než mohla s partnerem Štefanem S. (59) ozdobit stromeček, dát pod něj dárek pro milovanou a tehdy jen dvouletou vnučku. „Chtěla odpočítat čtyři tisíce coby zálohu. Abychom mohli koupit naší dvouleté vnučce pod stromeček kolo. Kolo jsme jí společně už nekoupili,“ řekl Aha! pozůstalý Štefan S. Po Petře podle jeho slov smutní taktéž syn a dcera. 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.