Chlapce (3) týrali bitím a ledovou sprchou: Mučení si otčím nahrával! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chlapce (3) týrali bitím a ledovou sprchou: Mučení si otčím nahrával!

Matka a její přítel u soudu.
Matka a její přítel u soudu.  (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Strašnými bolestmi a strachem si prošel tehdy ještě ani ne tříletý hoch z Trutnovska. Týdny ho mučila máma Karina K. (20) s přítelem Lukášem K. (25) tak, že málem zemřel. Soud v Hradci Králové je za to poslal na tři a 11,5 roku do basy.

Mírnější trest si vyslechla žena, která je ještě studentka, za týrání svěřené osoby. Jednání jejího nezaměstnaného partnera, na kterého se navíc provalila distribuce drog, soud vyhodnotil jako pokus o vraždu a poslal ho do vězení na 11,5 roku. Dvojice, která se k činu částečně přiznala, si nechala lhůty na odvolání.

Dle rozsudku dítě mučili i několikrát denně bitím vařečkou, bambusovou tyčí a minimálně 10 minut trvající ledovou sprchou. To se odehrávalo skoro měsíc do dne, kdy Lukáš K. týral hocha sám skoro dvě hodiny. „Průběžně si vše nahrával, vulgárně komentoval a vykřikoval, že ho zabije,“ uvedla v žalobě státní zástupkyně. Teplotu těla měl jen 27 stupňů, dokonce se mu zastavilo srdce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.