Svědkyně o třech učitelkách mateřinky: Kluk musel jíst, až zvracel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svědkyně o třech učitelkách mateřinky: Kluk musel jíst, až zvracel!

Učitelky Věra S. (vlevo) a Jindra L. u soudu. Tereza L. nepřišla.
Učitelky Věra S. (vlevo) a Jindra L. u soudu. Tereza L. nepřišla. (Foto Aha! – Helena Lacinová)

Křik, nucení do jídla, smýkání s postiženými dětmi. To vše měly páchat tři učitelky klášterecké mateřinky. Jejich chování soudu v Chomutově popsala asistentka pedagoga Aneta M.

Pedagožky speciální třídy Jindra L., Věra S. a Tereza L. jsou obžalovány z přečinu ohrožování výchovy dítěte. O jejich surovém chování k tělesně i mentálně postiženým dětem včera vypovídala bývalá asistentka pedagoga Aneta M. „Chlapce nutila učitelka sníst chleba, i když ho odmítal, až si ublinkával,“ líčila s tím, že učitelky na děti hodně křičely. Také s nimi smýkaly. „Jiného chlapce jedna odhodila na židli, až spadl a zranil se o roh stolku,“ řekla s tím, že mu tekla ze rtu krev. To asistentku přimělo podat výpověď. Obžalované vinu odmítají, soud byl odročen na duben.

Přečtěte si
delphina
10. 2. 2023 • 19:01

Hnus je,že lidé v kancelářích berou víc,než lidé v sociálních službách.To je práce,která opravdu zaslouží pořádné finanční ohodnocení.A potom snad bude šance vybirat opravdu empatické zaměstnance a ty špatné s lehkým srdcem propustit.

miroslava13
10. 2. 2023 • 11:57

povolání kde jsou děti ve hře nebo staří a nemohoucí lidé si Zasluhuje kvalitní pracovníky s empatií ke svěřeným osobám. U nás se stále ještě setkáváme s krutými lidmi, kteří se zajímají jen o to kolik budou brát výplatu!!!! Hnus!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.