Co mají Zeman a Schwarzenberg společného? To budete koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co mají Zeman a Schwarzenberg společného? To budete koukat!

Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg (Profimedia)

Před šesti lety spolu bojovali o prezidentský post. Teď se nejstarší poslanec a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg (81) objevil v podobné obuvi jako prezident Miloš Zeman (74).

Sice mají politické názory úplně odlišné, ale poslední dobou je spojuje špatná chůze. Kvůli ní teď chodí ve skoro stejných »střevících« jako Zeman i Schwarzenberg.


„Pajdám hůř než prezident, tak mám zdravotní boty, aby se mi v nich chodilo líp,“ řekl Nedělnímu Aha! poslanec a dodal, že ho trápí také zrak a sluch. „Jedno oko odchází, ohluchl jsem, ale jinak to jde,“ prozradil.
Potíže s chůzí má i prezident Miloš Zeman. Ten trpí tzv. polyfunkční neuropatií, což je nemoc, kdy člověk hůře cítí nohy, a proto už několik let chodí v pohodlnějších botech. Ty si mimochodem nazul i k audienci u britské královny Alžběty II. (93) před dvěma lety.
Bývalý šéf »topky« se minulý týden účastnil premiéry snímku Václava Marhoula (59) Nabarvené ptáče. „Není to veselohra, ale je to opravdu skvělý film,“ řekl své dojmy Schwarzenberg.

Prezident nabádal prváčky: „Buďte zvědaví!“:



Přečtěte si
-bello-
15. 9. 2019 • 23:23

Zeman je léta ženatý, nemá žádnou děv.ku Vopěnkovou, jako Schwarz.Zeman čile navazuje styky s Východem, aby bylo na chleba, zatímco Schwaz. líbivě hájí lidská práva od Ukrajiny po Taiwan.Schwarz. je hluchej už několik let a sotva chodí taky několik let, na pivo ho vodívala Vopěnková .
Zeman zhubnul, Schwarz. pekelně ztloustnul.Zeman hájí národní zájmy , Schwarzenbergovi jsou úplně jedno.Zemana nemusím, ale než mít tohle, nebo Drahoše za prezidenta, pak Zeman je proti nim hvězda

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.