55 RECEPTŮ Z PODZIMNÍ ZAHRADY - VAŘÍME, PEČEME, ZAVAŘUJEME!

* Jablka
* Hrušky
* Švestky
* Ořechy
* Brambory
* Dýně
* Zelí a kapusta
* Cibule a česnek
Ať se nám to líbí, nebo ne, další léto se chýlí ke konci a začíná podzim. S ním přichází návrat k povinnostem a bohužel také kratší a chladnější dny. Čím si udělat radost? Zahrádkáři ji budou určitě mít ze sklizně ovoce a zeleniny. Sice to dá trochu práce, a odměna v podobě čerstvých produktů stojí za to. A jak je pak zpracovat? Přinášíme vám 55 výborných receptů na vaření, pečení i zavařování, které lze využít i v případě, že nemáte zahradu. Na farmářských trzích najdete spoustu kvalitních plodů. Pak už nezbývá, než se do toho pustit…
Recepty najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 37 a něco také na našem webu.