Obědy do krabičky stojí za to!
Výdaje na stravu jsou po nákladech na bydlení druhou nejdražší položkou v téměř každé domácnosti. Navíc cena potravin neustále roste, a to samozřejmě nejen na pultech supermarketů. Najít tak podnik, ve kterém se přes poledne skvěle najíte, ale zároveň tu neutratíte majlant, je někdy oříšek. Pokud už vám obědová menu také čím dál víc zatěžují peněženku, řešením je připravit si několikrát týdně jídlo do krabičky. Příprava domácích obědu je snadnější, než si myslíte, a vyplatí se nejen finančně. Změnu stravovacích návyků bezesporu ocení i vaše tělo.
Nebudeme si nic nalhávat, »krabičkování« vyžaduje trochu úsilí a taky trochu plánování, což pro ne úplně vášnivé kuchtíky může být trochu kámen úrazu, nicméně má mnoho benefitů, o kterých jste možná ani netušili. Dále najdete čtyři nejdůležitější důvody, proč do toho jít. Navíc se s vámi dvojice autorek Velké obědové bichle Pavlína Mähringová a Veronika Břicháčková podělí o sedm/osm receptů na pokrmy, které vaše chuťové buňky rozhodně neurazí. Jde o nutričně vyvážená jídla, která nemusí sloužit jen jako obědy do práce, ale třeba i na výlet nebo samozřejmě na doma.
Více tipů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 26-27.