Snídaňové koláčky z cizrnové mouky

POTŘEBUJETE: 1 ¾ hrnku cizrnové mouky 1 lžičku kypřicího prášku ¼ hrnku lahůdkového droždí 1 lžičku soli ½ lžičky sušeného oregana ½ lžičky sušeného tymiánu 1 hrnek mraženého hrášku 1 červenou papriku 1 jarní cibulku 2 hrnky čerstvého špenátu 2 hrnky vody olej
Troubu si rozehřejeme na 180 °C. V míse smícháme cizrnovou mouku, kypřicí prášek, lahůdkové droždí, sůl a bylinky. Přidáme vodu, hrášek, papriku nakrájenou na kostičky, jarní cibulku nasekanou na kolečka a špenát a důkladně promícháme. Plech na muffiny potřeme olejem a připravené těsto do něj rovnoměrně rozdělíme. Pečeme přibližně 35 minut, necháme vychladnout a opatrně vyndáváme. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 5.