Hříšně dobré čokoládové moučníky: Čokoládové suflé
POTŘEBUJETE: 100 g kvalitní hořké čokolády, 100 g másla máslo na vymazání formiček, 50 g hladké mouky, ½ lžičky mleté skořice, 100 g krupicového cukru, 3 vejce
Formičky vymažeme rozpuštěným máslem. Do misky dáme máslo a nalámanou čokoládu. V horké vodní lázni je rozehřejeme a promícháme. Vejce ušleháme s cukrem, vmícháme do nich rozpuštěnou čokoládu a mouku se skořicí. Pak vzniklou čokoládovou směs rozdělíme do vymazaných formiček a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C. Pečeme asi 15 minut, podáváme ještě horké, vnitřek by měl být tekutý.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 5.