Staré rány Krbové se otevírají! Noční můra z nejhorších opět ožívá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Staré rány Krbové se otevírají! Noční můra z nejhorších ožívá

Ljuba Krbová
Ljuba Krbová (Nova tv)

Tragické období Ljuby Krbové (62) a Ondřeje Neffa (75) se po čase opět připomíná. Vrah jejich dcery bude totiž propuštěn na svobodu. Jak na tuto skutečnost reagují?

„Prosím o pomoc při hledání mé ženy Ireny Neffové. Z domova odešla ráno v neděli 24. února 2008 a od té doby ji společně s osmnáctiměsíční dcerou Dominikou postrádáme,“ žádal na plakátu manžel Ireny Neffové (†28) Robert Novák (51), aby tak na sebe neupoutal pozornost a přesvědčil veřejnost, že se o ni bojí. Přibližně dva týdny poté se k hrůznému činu sám přiznal. Svou manželku uškrtil elektrickým kabelem od videopřehrávače a tělo zahrabal blízko Prahy.

A co bylo vlastně příčinou brutálního činu? „Nadávala mi, ponižovala mě tím, jestli se jmenuji Neff, nebo Novák, věděla, jak nejlépe zaútočit na má citlivá místa,“ cituje web Expres zetě Ljuby Krbové, jenž netradičně přijal manželčino příjmení. Finální hádka byla podle něj poslední kapkou v jejich přetrvávající manželské krizi. Tu se Irena pokusila vyřešit rozvodem, který Robert odmítl. Po delší dobu tak byla Irena obětí domácího násilí i psychického teroru.

Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska!

Video se připravuje ...

Její život vyhasl v přítomnosti tehdy ani ne dvouleté dcery. Tu si nakonec do péče vzal bratr Ireny David (50). Biologický otec byl z rodného listu vymazán a celá rodina doufá, že se nebude po propuštění snažit navázat kontakt. „Teď je nejdůležitější vytvářet harmonické prostředí, aby měla sílu a sebevědomí se s tím vyrovnat,“ dodala Ljuba Krbová s tím, že se vnučka bude muset pravdu dozvědět.

Ondřej Neff o své nové knize 3 kroky do tmy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.