Zounar zůstal sám: Je to hodně bolavý, zoufá si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zounar zůstal sám: Je to hodně bolavý, zoufá si

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto herminapress.cz, TV Nova)

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Martin Zounar (52) prožívá velmi těžké období. Herec před několika měsíci přišel o svou milovanou maminku Martu Zounarovou (†77).

Herec si v posledních letech prochází doslova peklem, skončil v léčebně, ukončil vztah s manželkou svého dítěte a rušil veškeré pracovní závazky. Nyní přišla další rána. Zounar přišel před pár měsíci o svou milovanou maminku. Jeho otec zemřel v roce 1998, a jelikož herec nemá sourozence, zůstal tak úplně sám.

„Já jsem vlastně zůstal sám, i když mám rodinu. Nemám ani maminku, ani tátu - a je to úplně jiná samota. To telefonní číslo, když už dnes nikdo nezvedá, na to si musíš zvyknout. Je to maminka, je to necelej půlrok, takže je to hodně bolavý,„ svěřila se hvězda Ordinace týdeníku Sedmička.

„Mamka byla MUDr. Marta Zounarová a celou rodinu držela pohromadě. Fakt je ten, že když táta odešel, tak jsem každý rok vzal demižon veltlínu, sednul si na hrobeček, na tu desku, dal si dvě skleničky, poseděli jsme. Pak přišli další lidi a farář František a nakonec nás na tom urnovém háji bylo asi třicet, trošku party. Všichni jsme mysleli na tátu, povídali jsme si, jakej ten Míra byl. Teď když to tak vezmu, tak přijde chvíle, kdy si tam sednu, budu tam mít mámu, babičku, tátu a všechny -a zase pokecáme,“ řekl týdeníku Zounar.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miteco2629@...
15. 2. 2020 • 11:23

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.