Eva Burešová, hvězda Slunečné: Natáčení plné strachu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Burešová, hvězda Slunečné: Natáčení plné strachu!

Eva Burešová
Eva Burešová (Aha! – Dana Kolářová)

Tenhle seriál jí dává zabrat! Eva Burešová (26) se coby hlavní postava rodu Popelků v novém primáckém seriálu Slunečná musela smířit s dublérkou. Nahradila ji nejen v koňském sedle, ale také při kácení stromů. Zato za pípou při čepování piva byla herečka jako doma!

Eva neumí jezdit na koních a až na natáčení zjistila, že trpí hipofobií. „Nejsem typ člověka, který se bojí. Do všeho jdu po hlavě. Když jsem si ale poprvé sedla na tohoto krasavce, probral se ve mně takový strach, který jsem necítila nikdy předtím,“ přiznala už dříve Burešová. „Snažila jsem se to přemoct, ale nešlo to! Čím déle jsem byla v blízkosti koní, tím více se mě zmocňoval strach...“

Neposlušný koník
Musela samozřejmě sama několikrát do sedla kvůli záběrům zblízka – a zvíře si ji vychutnalo. Napřed se vzdor pokynům rozhodlo jít za ostatními koňmi, a pak se dokonce s herečkou, v níž byla malá dušička, postavilo na zadní. Burešová s úlevou uvítala, že dlouhé a prudké vyjíždky na koních za ni obstarala dublérka! A nejen to. Musela se nechat zastoupit i při kácení stromů. Bylo jí to líto, protože mužské práce má odjakživa ráda. „Já se do toho samozřejmě hrnula, protože si vždy chci zkusit vše, ale vzhledem k bezpečnosti je důležité, aby to dělal někdo, kdo s tím opravdu už má zkušenosti,“ vysvětlila Eva.

Zkušená výčepní
Zato u pípy si počínala jako zkušená barmanka. „Pivo už čepovat umím, naučila jsem se to v jiném seriálu,“ prozradila Burešová. Navíc ji osud na krátkou chvíli za bar skutečně přivedl. „Jen je velký rozdíl čepovat nealko a alko pivo, a aby nám pěna hezky vydržela do hlavní klapky,“ prozradila úskalí této práce před televizní kamerou Eva. Scénu, v níž nese na tácu deset piv, dala na první dobrou! „Musím poděkovat osobnímu trenérovi, mému synovi Nathanielovi. Je to malý akrobat a miluje výšky, takže ho co chvíli musím držet nad hlavou, tudíž tam síla je,“ dodala herečka se smíchem.

Blažek je na koni
Filip Blažek (46) coby seriálový Tom je proti Evě ostřílený koňák. „Těšil jsem se na koně a ježdění, ale není toho tolik, a to mě mrzí,“ říká pohádkový princ trochu zklamaně. „Na place jsem toho s koňmi zažil hodně, bohužel se dnes už před natáčením netrénuje tak, jako to bylo dřív,“ vysvětluje seriálový vdovec, který se sám stará o dvě děti.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.