Zdrcená vévodkyně Kate: Drsný narozeninový dárek od rivalky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdrcená vévodkyně Kate: Drsný narozeninový dárek od rivalky

Princ William a vévodkyně Kate
Princ William a vévodkyně Kate (Reuters, Getty Images, Profi media.cz)

Zatímco jí bylo na den přesně 38 let, celý svět řešil jen skandál kolem rivalky Meghan a prince Harryho. Veselou párty tak vévodkyně z Cambridge rozhodně neprožila. Což dokládají i tajně pořízené snímky.

Je na nich totiž zachycená na cestě do Kensingtonského paláce, příliš radostně ale vážně nepůsobila. Těžko říct, jestli se na její vizáži projevilo právě nečekané prohlášení druhého královského páru. Každopádně Kate vypadala ztrhaně a úsměv se na její tváři neobjevil ani na chvíli. Přitom podle deníku Mirror měla právě mířit na svoji narozeninovou oslavu do paláce, kde na ni čekala s gratulací celá rodina.

Vévodkyně Kate při cestě do Kensingtonského paláce.

Zřejmě tušila, že navzdory jejímu velkému dni se celá konverzace stejně bude točit kolem troufalého rozhodnutí královského páru se Sussexu. Skoro by se dalo říct, že to Meghan své rivalce celé zkazila schválně. Načasování totiž bylo velmi neobvyklé!

Přesto ale manželka prince Williama o gratulaci od rebelů královského dvora nepřišla. „Přejeme vévodkyni z Cambridge vše nejlepší k dnešním narozeninám,“ napsali jen na Instagram Kensingtonského paláce Harry a Meghan. A na závěr ještě přidali pár emotikonů. Zřejmě, aby se neřeklo...



Přečtěte si
tryskomys
11. 1. 2020 • 04:51

Vyvrcholilo,co se mohlo čekat,ta osoba vnesla do jejich rodiny jen nekázen a neúctu,H ještě pozná v jejím prostředí jaká ve skutečnosti je,Co budou plavat na voru,uhlíková stopa bude žvást ,ty k.e.c.y o ekologii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.