Čeho se to Alžběta II. jen dočkala: Krutá podpásovka od Meghan a Harryho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čeho se to Alžběta II. jen dočkala: Krutá podpásovka od Meghan a Harryho!

Královna se o plánech Meghan a Harryho dozvěděla z novin.
Královna se o plánech Meghan a Harryho dozvěděla z novin. (Foto: Reuters, profimedia.com)

Poté, co se objevila informace, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu uvažují, že letošní Vánoce nebudou trávit s Alžbětou II., strhla se na mladý pár kritika. Avšak jak se zdá, Meghan si opět dokázala prosadit svou, letošní Vánoce skutečně neoslaví tradičně s královskou rodinou.

"Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se těší na prodloužení rodinného času na konci příštího měsíce. Poté, co strávili dvoje poslední Vánoce v Sandringhamu, bude jejich královská výsost tento rok jako nová rodina s matkou vévodkyně Dori Rangland," řekl dle webu pluska.sk mluvčí Buckinghamského paláce.

Královská rodina se každoročně schází na panství Sandringham v anglickém hrabství Norfolk, kde se v den Vánoc účastní slavnostní bohoslužby. Tradice královské rodiny jsou velmi důležité, přesto se vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozhodli, že letos Vánoce budou trávit s Meghaninou matkou ve Spojených Státech.

Přestože Alžběta II. se k přání Meghan a Harryho zachovala velkoryse, jednání prince bylo vůči ní nespravedlivé.  O tom, že vévoda a vévodkyně letos budou trávit Vánoce ve Spojených Státech, se královna dozvěděla z novin. "Respekt ke královské vánoční tradici není na seznamu důležitých věcí prince Harryho a Meghan, která naivně věří, že prostě modernizovali monarchii. To je zřejmé i z toho, když princ Harry zavolal své babičce, aby jí oznámil své plány na Vánoce, až ve středu odpoledne, poté, co The Sun už ráno tuto zprávu zveřejnil na titulní straně, "obul se do prince a jeho manželky komentátor deníku The Sun Dan Wootton.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
24. 11. 2019 • 10:07

Je to hulvátské chování,co předvádí,Harry a ta h...a,kterou přitáhl do rodiny,nic nedokázala sama a ani není vděčná,že to její pr..... chování královna toleruje,její vnuk se chová jako ona ,burán.

blamal
23. 11. 2019 • 17:03

Vzhledem k tomu, kolik Bettynce je, by se mel Harry chytit za rypak a odhodit pantofel sve zeny, ktery ma vrazeny buhvikde, a mel by se k babi zacit chovat ohleduplneji a citliveji. To manzelstvi dobre nedopadne, Harry bude jednou koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.