Klusovi bez domova! Smrad, nemoc a zoufalství ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Klusovi bez domova! Smrad, nemoc a zoufalství ...

Tamara a Tomáš Klusovi
Tamara a Tomáš Klusovi (instagram.com)

Ani slavné rodiny nemají vždy ustláno na růžích. To potvrdila Tamara Klusová, která prožila náročnou noc a ráno se svým synem Alfrédem, kterému nebylo dobře. Aby toho nebylo málo, začala vypovídat službu i jejich předělaná chatka, ve které budou žít do té doby, než se zrekonstruuje jejich vysněný domeček.

„Je 1:45 a já slyším: Maminko? Mě bolí bříško. Za 15 vteřin Alfréd zvrací na naší posteli. Převlíkám postel, vytírám podlahu, odnáším na schody špinavé prádlo. Přeléhám si s Alfrédem do jeho postele, která mi je pod kolena, abych byla blízko, kdyby cokoliv… Je 2:30 a Alfréd zvrací mezi nás, rychle ho popadnu a běžím na záchod. Cestou zvrací všude, jen ne do záchodu. Převlíkám další postel, chce se mi zvracet a modlím se, aby holky byly zítra fit. Ve 3:10 Alfréd už nemá co zvracet, jen se kroutí a bolí ho bříško…

Píšu SMS mamince spolužáka, se kterými se střídáme ve vození dětí do školy, zda ráno odveze ona. Že nevím, v jakém stavu Alf bude. Nespím. Je mi na zvracení. Pokoj nevoní. Ve 4:15 vstává Tom a odjíždí do Snídaně s Novou. Držíme si vzájemně palce. V 7:00 zvoní budík, vařím černý čaj, který nalévám do lahvičky a nechávám ho vychladnout…

Oblékám Jenu o patro výš a mezitím Alfréd vypil teplý čaj na ex. Zvrací na gauči a všude kolem. Jdu rychle pro kbelík s vodou. Zapínám pračku, která vyhazuje proud. Běžím ke všem jističům po zahradě, postupně je nahazuju. Zjišťuji, že neteče voda… Po 15 minutách je vysloven ortel, že je potřeba výměna čerpadla ve studni, což se rovná pěti dnům bez vody. Po hodně dlouhé době brečím. Bez vody tuhle virózu nedáme. Volám Tomovi, který ruší zkoušku v divadle a přijíždí nás vysvobodit a odstěhovat do pátku na hotel…

Proč to píšu? Abyste viděli, že i u nás jsou mraky! Ale na co bychom pak při pohledu zpět v životě vzpomínali?“ napsala na sociální síti Tamara Klusová, která tak svým fanouškům ukázala, že i u nich to není jen zalité sluncem, a také řeší rodinné trable jako každý jiný rodič.

Jak to vypadá s jejich novým bydlením?

„Rekonstrukce zatím nijak nepokračuje, řešíme technické věci. Ale doufám, že se v brzké době podaří kopnout ty základy, které chci udělat já sám. To byla i taková moje podmínka, protože si to chci osahat, abych mohl být konečně chlapem. Aktuálně totiž neumím nic a budu muset začínat úplně od píky…

Bydlíme ve zrekonstruované chatce, která v budoucnosti bude mým studiem, ateliérem Tamary s pokojem pro hosty. Jsou to takový dva pokoje, ve kterých žijeme v pěti lidech a dvou psech a jde to. Naopak je to ještě lepší než žít odděleně… Dokud děti nevyžadují své vlastní cimry, což přijde se školním věkem. Josefína už něco takového naznačuje. Ale teď nás to opravdu stmeluje, protože jsme pořád spolu a to je moc fajn,“ pověděl podle expres.cz Tomáš Klus pro super.cz. Snad dají chatku dohromady, aby tam přežili do té doby, než se přestěhují do plně vyhovujícího obydlí.

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
9. 11. 2019 • 19:37

Nezodpovena matka. V techto pripadech se jede hned k lekari. mohlo by jit o zanet pobrisnice, ktera je velmi nebezpecna.

hajne
9. 11. 2019 • 14:59

Pošahaná rodinka.Chtělo by aby podmínky ve kterých musejí žít jejich děti prověřil OSPOD.Tak to vypadá že magorovi došla sláva,ale hlavně rozum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.