Bolestivý zásah do soukromí! Gottová vyfásla zákaz i s dcerami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bolestivý zásah do soukromí! Gottová vyfásla zákaz i s dcerami

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Po odchodu milovaného paníčka Karla Gotta (†80) zůstala fenka zlatého retrívra v péči cvičitelky Zuzany Daušové. Přestože Stella dlouhá léta patří do rodiny Gottových, dostala vdova Ivana, stejně jako její dcerky, zákaz fenku vidět.

Devítiletá fenka byla dle webu iDnes.cz v péči Daušové již v době, kdy zpěvák onemocněl a cvičila jí tak, aby v případě potřeby mohla pomoci.  „Když se Karlovi přitížilo, Ivanka mi přivezla Stellu s tím, že až bude líp, zase si pro ni přijede,“ řekla Blesku Daušová. Se smrtí Gotta se však mnohé změnilo. „Až tehdy mne napadlo, že se pustíme do těch zkoušek z poslušnosti. Smrt Karla pro mne byl velký šok, tak jsem se rozhodla, že to se Stellou musíme nějak vycvičit,“ dodává kynoložka.

Přestože je to už dáma v letech, cvičí fenka denně a zažívá velký úspěch. Ve zkouškách z poslušnosti se umístila na krásném druhém místě, zlato jí uniklo jen o vlásek.  „Stella byla výborná. První místo nám uteklo jen o kousíček. Trošku jsme nezvládli kolečko kolem kužele,“ přiznala Daušová Blesku.

Bohužel se z jejího úspěchu nemohla přímo na místě radovat její panička Ivana a dcery Charlotte a Nella. Gottovy holky totiž měly zákaz vstupu ke zkouškám! „Psi by neměli být při zkouškách rozptylováni, takže obecenstvo ke zkouškám nesmí,“ vysvětlila Blesku cvičitelka.

 

Kde je teď Gottova fenka Stella (9)? Takhle řádí v novém domově!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 11. 2019 • 00:11

chci vědět proč se moje příspěvky neotisknou! můj nick:
-bello-

janakveton
5. 11. 2019 • 19:35

Ať se věnují svým kariérám. Pejskovi bude líp někde jinde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.