Gottovy ženy na »místě činu«: Milovanému na dosah | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottovy ženy na »místě činu«: Milovanému na dosah

Ivana Gottová
Ivana Gottová (D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan)

O tom, že vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana milovaný dům, kde s manželem prožila všechny zásadní okamžiky vztahu, neprodá, není třeba diskutovat. Konec konců to potvrdila i tisková mluvčí rodiny. Nasvědčují tomu ale i další okolnosti a dění kolem vily. 

I když není známo, kde se Ivana Gottová se svými dcerkami Charlotte Ellou (13) a Nelly Sofií (11) nachází, podle webu Časpreženy.sk je velmi pravděpodobné, že život na Bertramce neutichne a že se tam nejdůležitější ženy Gottova života vrátí.

Dokazovat to mají hned dvě skutečnosti. A sice, že dle webu eXtra.cz  už Ivana s dcerami občas ve vile bývá. O víkendu totiž redakce tohoto portálu pořídila snímek, z něhož je patrné, jak Charlottka vychází z prostoru vily a nasedá k neznámé ženě do auta. Jak dále uvádí eXtra.cz, Ivana nejspíš s mladší dcerou Nelly zůstala uvnitř domu.

Dalším faktem, který návratu do Bertramky nahrává, je, že Karel Gott má být pochován na hřbitově v pražských Malvazinkách, který je od domu Gottových přibližně jen 15 minut. Podle slovenského Času pre ženy tak není pravděpodobné, že by Ivana pomýšlela na odhod ze země, potažmo z Prahy, když její milovaný muž bude v bezprostředním dosahu. Určitě by ho ani jedna z jeho žen definitivně opustit nechtěla.

Ivana Gottová poslala prezidentu Zemanovi velmi osobní dopis. Jak na jeho zveřejnění reagovala, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 11. 2019 • 21:26

Pro jaký blbky je určen ten slovenský časopis ?Podle něj to vypadá, že by nejradši, kdyby si Gottová ( věrná až za hrob) ustlala rovnou vedle Gotta

blamal
18. 11. 2019 • 13:57

Probuh uz nechte tech hloupejch kecu a placani o nicem. Proc by prodavala barak, k jehoz rekonstrukci podle svych predstav Karla jeste pred smrti dokopala?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.