Milan z Mise nový domov dostal od přítelkyně ultimátum: Neteře, nebo já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milan z Mise nový domov dostal od přítelkyně ultimátum: Neteře, nebo já!

Milan a jeho početná rodina nemohli nejdřív uvěřit, že je do pořadu vybrali.
Milan a jeho početná rodina nemohli nejdřív uvěřit, že je do pořadu vybrali. (Foto TV Nova)

Myslela, že teď budou všichni spolu. Jenže ani moderátorka Tereza Pergnerová (45) zřejmě netuší, že si zoufalý Milan (39) z Mise nový domov ani po přestavbě domu dvě mladší dcery po zavražděné sestře Olze (†29) od pěstounů nevezme.

Do pořadu se přihlásil, aby své rodině dopřál lepší život. Kromě dvou vlastních dětí se totiž zedník Milan snaží vytvořit domov i neteřím Olince (6) a Petrušce (8) po své sestře, kterou před dvěma lety brutálně ubodal její žárlivý a opilý přítel Zdeněk (43). „Jiná možnost, než si je vzít, mne ani nenapadla – rodiče ani sourozence už nemám. O holky se postarám nejlépe, jak budu umět,“ prohlásil Milan před začátkem natáčení. Dvě mladší neteře musely být totiž umístěny do pěstounské péče, protože pro ně v domě neměl místo. A Milan se nechal slyšet, že pro ně udělá takové zázemí, aby mohly být s nimi i ony. Jenže poté, co mu televize pomohla vybudovat půdní vestavbu a jeho příběh dojal i moderátorku Pergnerovou, vidí věci najednou jinak.

Rozpad rodiny?
„Moje partnerka s tím moc nesouhlasí. Víceméně jsem říkal, že uvidíme časem. Ale už od začátku, jak jsme se seznámili, mi říkala, ať se rozhodnu, jestli ona, nebo holky. Být to na mně, tak bych chtěl hodně, aby byly tady,“ svěřil deníku Aha! Milan s tím, že navštěvovat je u pěstounů je hodně bolestné. „Návštěvy jsou pod dozorem psychologa. Je u toho hodně lidí, pozorují vás a není to vůbec pro mě. Měl jsem jinou představu. Ale přítelkyně Lenka moc nechce, aby byly u nás,“ řekl na rovinu s tím, že jeho partnerka nemluví jen tak do větru.

Hrozba stěhování
„Lenka říkala, že jestli si vezmu všechny čtyři, tak se odstěhuje. Ona se teda na chvilku odstěhovala, i když jsem si vzal ty dvě, ale vrátila se. Není to fakt jednoduché,“ dodal muž, který s Lenkou syna Dominika a z předchozího vztahu ještě syna Kubu. Své polovičce to ale nezazlívá, podle něj je pro ni velmi náročné starat se o tolik dětí, když on musí být hodně v práci, aby všechny členy své domácnosti uživil.

Nemá to řešení
„Ty holky nejsou úplní andílci, jak vypadají, ale jsou opravdu hodně živý. Dominik je ještě k tomu malý. Kdybych měl aspoň rodiče, tak bych si je vzal bez váhání, protože bych věděl, že kdyby Lenka odešla, tak by mi pomohli. Takhle je dost těžké, abychom mohli s partnerkou jít večer sami ven, protože nikdo nechce hlídat tolik dětí,“ dodal.

Vrah jejich mámy
Zdeněk vyfasoval 17letý flastr. Podle informací Aha! si ho nejdřív odpykával ve Valdicích, nakonec ho převezli do věznice na Mírov. „Holkám pravidelně píše. Na Vánoce, k narozeninám a svátku od něj dostávají čokolády,“ popsal Aha! Milan. „Víceméně je pro něj největší trest, že nevidí ty mladší, kterých je biologický otec. Pěstounka je razantně proti. Holky, které mám doma, ho chtějí vídat. Řekl jsem jim, ale že maximálně jednou za rok jsem ochotný je tam odvézt. Člověk se s tím naučí žít, ale nikdy se s tím nesrovná...“ dodal Milan.

Mise nový domov: Vražda změnila rodině život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
31. 10. 2019 • 07:26

Článek psalo hovado, nemá hlavu, ani patu. Tak kolik těch dětí je celkem? Jestli si ty 2 holčičky nevezmou, tak ať všechny úpravy zaplatí! Jsou to hovada podvodnická!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.