Pergnerová v šoku: Simonu zabilo štěstí, tvrdí Mirek z Mise nový domov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pergnerová v šoku: Simonu zabilo štěstí, tvrdí Mirek z Mise nový domov

Terezu Pergnerovou smutná zpráva velmi zasáhla.
Terezu Pergnerovou smutná zpráva velmi zasáhla. (Foto Aha! - Helena Lacinová, archiv TV Nova, ara)

V rámci projektu Mise nový domov se veřejnost seznámila s děsivým osudem Mirka, kterému zemřela partnerka v den jejich svatby. Osudem stíhaný muž nyní přichází s pravou příčinou smrti, kterou mu sdělil lékaři.

Simona zemřela na lavičce před domem o svatební den. Diváci pořadu Mise nový domov spolu s jeho moderátorkou Terezou Pergnerovou (44) zůstali doslova jako opaření. Aby toho nebylo málo, Mirek teď na webu Tn.cz osvětluje pravou příčinu náhlé smrti své družky. A pokud tomu bylo skutečně tak, jak říká, šok a zděšení z krutosti osudu je o to daleko horší...

Bylo to náhle. Měla srdeční aneurysma, to je skrytá srdeční vada, o které nikdo nevěděl. Když jsem se na to ptal doktorky, řekla mi, že srdce mělo hodně adrenalinu, štěstí. Jedna srdeční stěna byla slabší a nevydržela to. Kdyby se o tom vědělo dřív, dalo by se tomu zabránit, byla by na nějakých prášcích. Nikdy si nestěžovala, že by ji bolelo srdce," prozradil Mirek a dodal: „Když scházela schody, začala se jí motat hlava. Pak mi řekla, že se jí špatně dýchá. Šel jsem jí pro vodu a než jsem se vrátil, už ležela fialová na zemi." 



Přečtěte si
mejlika
9. 11. 2018 • 06:06

Ewwo ..... jste naprosto hloupá, když můžete napsat takový příspěvek!

smeagol
9. 11. 2018 • 04:13

Vzdycky si vazim vic tech, kteri byli na dne a dokazali se z toho vyhrabat. Na Terezu se da alespon koukat a je uveritelna, na rozdil od vetsiny soucastnych moderatorek. Mozna prave proto, ze prosla v zivote velkou zatezkavaci zkouskou, ji tu empatii a soucit verim.

hadaja
8. 11. 2018 • 20:05

Terezu mám ráda, je šikovná, držím ji palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.