Eva a Vašek zmizeli na Floridu: Ušetříme tady, v Česku je draho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva a Vašek zmizeli na Floridu: Ušetříme tady, v Česku je draho!

Eva a Vašek
Eva a Vašek (Aha! – Martin Pekárek, archiv Evy a Vaška)

Hudební duo složené s Evy (42) a Vaška (59) Šefčíkových v poslední době zmizelo ze scény. Slavní muzikanti našli útočiště na Floridě, kde mají výhodnější podmínky pro život, než v Česku.

Eva a Vašek si bydlení na Floridě nemohou vynachválit. Nakupování je tady pro ně totiž radostí, protože nemusí hledět na ceny. V USA si pořídili kola pro sebe i dceru Evičku, která je vyšla na zlomek toho, co by za ně dali u nás. „Stála sto dolarů (2000 Kč), u nás bychom za ně dali asi čtrnáct tisíc,“ říká Vašek v magazínu Sedmička.



Výhodný nákup má ovšem i svou nevýhodu: „Jen nás tlačí sedadlo do zadku, ale jelikož potah stojí třicet dolarů (600 Kč), tak si raději necháme zadek otlačit.“

Pobyt v USA jim mnozí vyčítají jako velký luxus, ale Vašek má vše dobře spočítáno. „Strava a život zde na Floridě vychází stejně jako u nás, jen nemusíme topit, tak že to, co bychom v Česku protopili, utratíme tady. A možná to vyjde dokonce i levněji,“ dodal zpěvák.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
suuri
21. 4. 2013 • 18:04

 Je mi 70,ale rozhodně se nehroutím,ani mi nechybí.Je to děs a hrůza je poslouchat.Kromě toho stále pracuji a jsem na roztrhání a po večerech se věnujeme s přítelem intimním věcem..

mdoc
4. 3. 2013 • 04:22

Tihle dva "umelci" si "nasli utociste na Floride" ... asi jim (stejne jako mnoha jejim spoluobcanum) nedochazi ze to takhle nefunguje. To ze se jednoho dne objevite v USA a reknete si "tady budu bydlet" neni vsechno. Drive nebo pozdeji nekoho zacne zajimat zda jste tam legalne. Ziskat trvaly pobyt "green card" se da nekolika cestami ale zadna neni jednoducha. Az do doby kdy ziskaji legalni pobyt se ti dva umelci musi spolehat na nekoho jineho. Nikdo jim neda praci, zdravotni pojisteni, bankovni ucet a navic riskujete deportation etc ...etc ... Pokud nemate US driver license (ridicak) a nejste v US legalne tak vam nebude lehko at delate co delate. Takovych jako jso tihle dva je plno ... naivni lide kteri si mysli ze vsechno je v US jednoduche ...

britva
3. 3. 2013 • 22:22

mám trochu jinej názor a přímou zkušenost, ale to by bylo na román a tady to rozepisovat fakt nebudu.

britva
3. 3. 2013 • 22:20

oukej, souhlas, že si každej utráci za co chce. oukej už ovšem není, že to naperou reklamou do kebulí starejm lidem který už nemají až tak zdravý pohled na věc, prostě stáří a pak je ještě větší problém když si tyhle CD nebo DVD nakoupěj a je jim to k hoovnu, jelikož si to nemaj na čem pouštět a přehrávat. tak to je pak smutnej příběh a prrdel se s tím blbě vytírá. taky si přeci nekoupíš nové pneumatiky na auto když nemáš auto, nebo jo ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.