Eva a Vašek: Dceru (9) připravili o dětství, přednější je pro ně kariéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva a Vašek: Dceru (9) připravili o dětství, přednější je pro ně kariéra!

Eva a Vašek tiše doufají, že po úspěších nepřijde propadák.
Eva a Vašek tiše doufají, že po úspěších nepřijde propadák. (Aha! – Marek Pátek)

Manželé Eva (42) a Vašek (59) Šefčíkovi pro tisíce fanoušků představují harmonický pár plný lásky a vzájemného porozumění. Každý by se rád dostal do jejich blízkosti, ale jejich dcera Evička rozhodně nepatří k nejšťastnějším dětem.

Kvůli pracovním povinnostem na ni rodiče nemají čas a neustále ji s sebou tahají do zahraničí. Fanoušci jsou pro ně tak občas přednější, než spokojenost vlastní dcery, která jim pomalu začíná vzdorovat. Nemůže totiž trávit čas se svými kamarády a neustále je vystavovaná novému prostředí.

„My to takhle aplikujeme už pět let, kdy únor, březen a duben trávíme v anglicky mluvící zemi, kde je prioritou to, aby dcerka chodila do anglicky mluvící školy,“ řekl magazínu Sedmička Vašek, který si přes dceru kompenzuje vlastní nedostatky. Na cizí jazyky totiž nikdy neměl čas: „Život je holt takový. Buď se bude učit teď formou hry, nebo to do konce života nedožene, jak jsem to nedohnal já.“



Eva si je dobře vědoma toho, že je cestování pro jejich dceru náročné, ale odmítá kvůli ní omezit rozjetou kariéru. „Když jsme byli minulý rok v Austrálii, tak nám říkala, že by ráda zůstala doma, ale sama doma samozřejmě nezůstane. Musí jezdit s námi,“ tvrdí ženská polovička populárního pěveckého dua.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
popocatepetl
19. 2. 2013 • 11:21

No jo, ale uživí se. Nežijí ze sociálních dávek z daní lidí, kteří by na jejich koncert v životě nešli (jako já). Bylo by to snad lepší? Je lepší "věštkyně z dlaně", nebo jiní šarlatáni, kteří neumí nic než podvádět? Je lepší kamarádíček politiků, který dostane trafiku pro nic, za nic, jen ze známosti? Nezáviďmě jim, oni se živí svou vlastní prací a nečekají, že je budeme živit z našich daní.

popocatepetl
19. 2. 2013 • 11:17

No, to je horší.ˇPředpokládám, že v Austrálii je pořád na tom místě, kde má školu, protože koncerty mají jen čas od času. Jestli po Česku jako malá musela harcovat každý den, to bylo horší. Na druhé straně, hlavní je, že mohla být s rodiči, že ji nikam neodkládali.

popocatepetl
19. 2. 2013 • 11:15

Teď si myslí, že odloučení od kamarádek na tři měsíce je tragédie, kvůli které padá svět. V osmi, devíti letech je to normální. Znám to z vlastní rodiny. Za 10 let a po zbytek života bude rodičům vděčná. Bude rozkoukaná, mít spoustu zkušeností ze světa, angličtinu bude umět jako rodný jazyk bez přízvuku (v pozdějším věku už by měla cizí přízvuk), ve světě se neztratí, práci najde snadno, a navíc bude mít peníze rodičů na studium i zábavu. Kdyby nic jiného nedokázali, tak to, že dceře dali tuhle příležitost se jim v životě bohatě vrátí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.