Eva bez Vaška: Navlékla se do kůže a změnila jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva bez Vaška: Navlékla se do kůže a změnila jméno!

Eva má nový vzhled i umělecké jméno.
Eva má nový vzhled i umělecké jméno. (Koláž Ahaonline.cz)

Nové jméno, nová image, nové pracovní nabídky. Má snad nového chlapa? Zpěvačka Eva Ševčíková (42) postupuje přesně podle ženského manuálu. Podle stylistů to ale vzala za špatný konec. Deník Aha! zjišťoval, zda ve světě nebude svou vizáží dělat ostudu a verdikt profesionála zní jasně, ale tvrdě: Evo, tohle je katastrofa!

Zpěvačka si pro své zpívání už zvolila nové jméno Eva Adams, pod kterým bude křepčit na zahraničních pódiích. Její parťák Vašek (59) se už na takový zápřah necítí a navíc o něj není za hranicemi takový zájem. Aby se zpěvačka přiblížila světové úrovni i vzhledově, zkouší pozvolna zlepšit svou vizuální stránku.

Jenže… „Eva evidentně miluje kožené modely a také si libuje v černé barvě,“ konstatoval opatrně přední český stylista Dušan Chrástek. „Hluboký dekolt je příliš ordinérní a to, že Eva možná zhubla pár kilo, neznamená, že ze sebe bude dělat dominu,“ rozvášnil se Chrástek. U druhého modelu už si nebral servítky a na zpěvačce nenechal nit suchou! „Je to šílená nuda. Evo, je to katastrofa!

Tahle změna je minimální a je potřeba opravdu oslovit výborný tým lidí,“ mínil razantně stylista. Evu už ale zajímá jen zpívání. Sice pustila Vaška k vodě pěvecky, ale jako svého životního partnera si ho ještě nechá. A ten si »novou Evu« vzít už nenechá, proto se společným koncertům s touhle »fešnou babou« nebrání. „Pokud bude zájem, budeme i nadále vystupovat spolu,“ řekl nesměle Vašek.




Přečtěte si
anezat
25. 1. 2013 • 21:11

A co takhle Basiková, která je starší a v muzikálu si troufne hrát 17letou Janu z Arku? A co takhle zpěvačka Adele - ta jako není reklama na vepřové? A je neúspěšná?

p.r.d.e.l..hillarka
25. 1. 2013 • 12:56

Ale na to seš zvyklej doma nežechlebáči Ještě, že ho máš tak mizernýho a tenkýho, jinak by ses přes to zarostlé roští co má tvá stará, dovnitř ani neprodral

lillyli
25. 1. 2013 • 12:49

by tu měli zakázat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.