Mareš s Hezuckým v porotě nové soutěže. Víme o co jde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš s Hezuckým v porotě nové soutěže. Víme o co jde!

Hvězdy Evropy 2
Hvězdy Evropy 2 (Evropa 2)

V rádiu Evropa 2 se dnes spustila nová soutěž, jejíž výherce stráví den v oblíbeném rádiu s celebritami, jako je Leoš Mareš, Patrik Hezucký nebo Iva Vavřínová. Stačí jen natočit video, ve kterém ukážete své druhé já a trefit se do vkusu porotě složené z hvězd rádia

Znuděná moderátorka Zorka Kepková posedává na schodech, pak si do sluchátek pustí oblíbenou muziku a najednou je z ní zářivá star. Tak vypadá video, které ukazuje možnost, jak ztvárnit svoji proměnu do druhého, lepšího já:

Stačí ho natočit například na telefon a poslat na stránky Evropy 2, kde právě ode dneška probíhá soutěž na jejímž konci stane vítěz, který se svými pěti kamarády navštíví rádio a seznámí se s prací moderátora, zvukového mistra a dalších rádiových profesí. Možná právě někdo z této šťastné party bude budoucím nástupcem Leoše Mareše.

Pro ty, kteří dávají přednost většímu adrenalinu připravilo rádio jiný zážitek – let tryskáčem do Vídně, kde na odvážlivce čeká i ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Nejspíš proto, aby si vítěz odpočinul a připravil své útroby na cestu v nadzvukové rychlosti zpě.

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.