Monika Marešová vyměnila tepláky za šaty: To je ale »kost«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Monika Marešová vyměnila tepláky za šaty: To je ale »kost«!

Tímhle obřím dekoltem Monika svého manžela oslnila, až mu ukápla slina.
Tímhle obřím dekoltem Monika svého manžela oslnila, až mu ukápla slina. (Aha! – Roman Souček, ara)

Krásná Monika Marešová (36) si odskočila od plotny, sundala zástěru a po dlouhé době vyrazila do společnosti křtít videoklip, v němž si zahrála. A dala se opravdu do gala, všem přítomným mládencům vyrazila dech.

„Bála jsem se, že jsou tyhle šaty moc, ale naše chůva mi řekla, že je to super,“ vyprávěla Monika stydlivě. „No a když jsem scházela ze schodů, tak Kuba na mě zíral a říkal, že vypadám jako čarodějnice,“ smála se. „Ale byl u nás i Leoš, a tomu spadla brada a pochválil mi můj outfit a poučil Kubíka, že maminka je krásná,“ pyšnila se Marešová.

Leoš s Monikou spolu už dlouho nežijí, přesto společně zvládají výchovu obou synů Jakuba (6) a Matěje (3) a navíc zůstali dobrými přáteli, proto Leoš nemá zábrany své manželce poradit s výběrem šatů. Otázkou zůstává, proč Monika stále nemá chlapa. „Nevím, ale jsem otevřená nové lásce,“ mrkla šibalsky kráska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.