Leoš Mareš: Platí synovi Kubíkovi (6) školné 300 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leoš Mareš: Platí synovi Kubíkovi (6) školné 300 tisíc!

Leoš si vzal v práci volno, aby Kubu (vlevo) a jeho kamaráda dovezl do školy. Monika se jen usmívala.
Leoš si vzal v práci volno, aby Kubu (vlevo) a jeho kamaráda dovezl do školy. Monika se jen usmívala. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, David Malík, pro Aha! – Olga Hrušková, Ivana Gottová, Topgal)

Do lavic! Skončily prázdniny a s nimi i doba bezstarostného lenošení. Pro některé děti českých celebrit byl ale včerejší den velmi významným. Šly totiž do školy vůbec poprvé! Kdo se nejvíc těšil? Který tatínek se do lavice posadil místo svého potomka? A kdo platí nejdražší školné?

Školné 29 tisíc měsíčně

S prvním školním dnem si nedělal malý Kuba Mareš (6) těžkou hlavu. „On chodí od loňska na britskou školu, jakoby tu první třídu už má za sebou. Takže pro nás to nebyl takový skok. Největší radost měl ze shledání s kámošema,“ popisuje Kubova maminka Monika Marešová (36), která přiznala, že za školu platí měsíčně 29 tisíc, což ročně dělá astronomických 300 tisíc korun!

Vyprovodit syna do školy šla nejen Monika, ale i moderátor Leoš Mareš (36). „Byli jsme všichni společně, on u nás i spal. Ráno jsme společně posnídali a společně jeli do školy,“ pochvaluje si Monika vztahy s Leošem, se kterým sice společně nežijí, rozvod ale neplánují. Kuba měl podle Moniky největší radost z přání, které mu do éteru popřáli kolegové z rádia, kde Leoš moderuje. „Byl úplně nadšenej!“

Těsně unikli pokutě

Malý Daník (6) nemohl skoro dospat, jak moc se do nové školy těšil. „Strašně moc se těšil a líbilo se mu to. Když vyšel ze školy, tak řekl, že to byl jeho nejkrásnější den v životě. A řekl, že paní učitelka je hrozně hodná a krásná a že se zítra v osm zase těší do školy,“ chlubí se svým synkem režisér Jiří Adamec (64), který pro Daníka vybral klasickou »základku« se speciální rozšířenou výukou jazyka. Všichni se tak těšili, že režisér zaparkoval přímo v křižovatce! Policista ho však okamžitě a nekompromisně vykázal.

Syn miss bude číst rodině

Monika Žídková (35) jakožto vystudovaná učitelka pro první stupeň dobře ví, jaké období ji momentálně čeká, a tak se synem Davídkem (7) nezanedbali žádné přípravy a oba se z nových nadcházejících zážitků radují. „Už se moc těším na pravidelnost, kterou Davídek nástupem do školy získá. Na Vánoce si budeme společně číst pohádky, ony se totiž děti během prvního půlroku toho spoustu naučí,“ věří Monika Žídková.

Zabral místo Charlottce

Zpěvák Karel Gott (73) a jeho manželka Ivana (36) doprovodili včera do první třídy svoji dceru Charlotte Ellu (6). Malá princezna byla z prvního školního dne dost vyjukaná, a tak se místo ní nechal ve školní lavici vyfotit sám Mistr. „Po 67 letech jsem si ten pocit z prvního školního dne zopakoval,“ řekl s úsměvem Aha! Gott, když usedl na místo, kde bude jeho dcera v 1. A sedět.



Přečtěte si
cukrousekbeda
5. 9. 2012 • 15:09

večer ti to krááásně udělám,tak se nerozčiluj,zlatíčko

franckajagrova
5. 9. 2012 • 12:17

..za rok na škole klause mladšího !

elis3
5. 9. 2012 • 11:46

Když má někdo nizoučké IQ jako hilarka, tak to ani jinak být nemůže a tak si sprosťárnama pomůže To je teda úroveń hilarko z Křupanova

hillaarkaa
5. 9. 2012 • 11:38

Asi jsi mi buzzíku byl příkladem-za každou cenu být vlezlý

jikar
5. 9. 2012 • 10:12

Ty se holt nezapřeš. Za každou cenu být vulgární.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.