Filmový festival v Karlových Varech - Největší večírek: Tady nesměl nikdo chybět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Filmový festival v Karlových Varech - Největší večírek: Tady nesměl nikdo chybět!

Andrea Verešová obrazila ve čtvrtek večer se svým manželem několik večírků. Na Möet párty pak vydržela až skoro do konce.
Andrea Verešová obrazila ve čtvrtek večer se svým manželem několik večírků. Na Möet párty pak vydržela až skoro do konce. (Aha! – Jan Tůma)

Filmový festival v Karlových Varech má za sebou jeden z největších večírků, tzv. Möet párty. Na tu do Císařských lázní dorazily přísně vybrané VIP celebrity v čele s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou (65), který také večírek v nočních hodinách zahájil. Jeho manželka Andrejka si ho držela pěkně po svém boku a pak si ho taky odtáhla do hotelu. Vždyť už sotva mluvil.

Co ale dopomohlo k jeho momentální hlasové indispozici? „Jsem od zahájení festivalu strašně vymluvený a unavený. Ale uklidňuje mě, že všechno klape, jak má,“ řekl deníku Aha! Bartoška. Zapomněl ale dodat, že za jeho chrapot a kašel bezpochyby mohou také desítky vykouřených cigaret a litry alkoholu, které během festivalu vypil.

A nebýt jeho manželky Andrey, která ho po půlnoci popadla a odvedla do nedalekého Grandhotelu Pupp, kde jsou ubytováni, jistě by Bartoška dokázal s Halinou Pawlowskou (57), k jejímuž stolu si sedl, popíjet a hovořit do ranních hodin. „Já jsem se na Jirku Bartošku těšila. Na něj a na becherovku,“ dodala Halina, která prostě filmové večírky zbožňuje.

Na párty se objevila i Ivana Chýlková (48), jež místo honosné róby zvolila sportovní kostým a místo lodiček černé tenisky.  Přijela coby vůdce delegace k filmu Perfect days. „Přišla jsem za kamarády, ale to šampaňské je taky moc dobré,“ pochvalovala si bublinky herečka, kterou tentokrát do Varů nedoprovodil její partner Jan Kraus (58). A tak mu celý večer posílala zprávy ze svého mobilu. Asi aby byl taky trochu v obraze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.