Róby, až oči přecházely! Podívejte se, jak se oblékly hvězdy na další z karlovarských večírků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Róby, až oči přecházely! Podívejte se, jak se oblékly hvězdy na další z karlovarských večírků

Hvězdy zářily, až oči přecházely.
Hvězdy zářily, až oči přecházely. (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Jan Tůma, Zybněk Pecák, Ladislav Křivan)

Přestože se karlovarský festival chýlí ke konci, celebrity, které na festival přijely, mají evidentně ve svém šatníku stále ještě připravené trumfy v podobě luxusních rób, jimiž tentokrát oslnily na párty světoznámé značky šampaňského.

Zatímco na dražbu diamantového srdce přišla většina VIP hostů v černé, na párty světoznámé značky šampaňského sáhly známé tváře do šatní skříně pro pastelové barvy. V karlovarských Císařských lázních tak hvězdy jiskřily, až přecházel zrak.

Doslova to platilo u královny večírků Gábiny Partyšové, která na sebe vzala růžovou, zčásti metalickou róbu značky Blumarine, posázenou desítky blyštivých krystalů. V originálních, zčásti transparentních šatech módního střihu pak zářila na červeném koberci generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer ČR Libuše Šmuclerová.

Pozadu ale nezůstaly ani Eliška Kaplicky - Fuchsová ve fuchsiově růžových šatech, herečka Tereza Voříšková v pomerančově oranžové, Andrea Bartošková ve smaragdově zelené nebo Nikol Moravcová ve smyslně rudé róbě od návrhářky Terezy Sabáčkové.

Černé zůstala věrná herečka Ivana Chýlková či modelky Jana Doleželová a Hanka Svobodová. A do čeho se tentokrát oblékla Andrea Verešová? Podívejte se do fotogalerie!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.