PROSTŘENO: Petr servíroval syrové brambory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PROSTŘENO: Petr servíroval syrové brambory!

Petr
Petr (TV Prima)

Sérii hostin z Liberecka zahájil stavební dělník Petr, který se od manželky raději odstěhoval na chatu do Podještědí, kde od ní má klid. Poradí si bez ní i v kuchyni?

Petrovo bydlení hostům sice nabídlo relax uprostřed lesů, ale v první řade se k němu přišli najíst. Jeho menu originalitou příliš nehýřilo, snad až na hlavní chod s názvem živáňská, který byl velkým tajemstvím.

Na šunkových rolkách toho Petr nemohl moc pokazit, ovšem při zelňačce se ozvala první vlna kritiky. „Polévku bych určitě více zahustila, udělala bych ji jemnější a zelí bych nakrájela,“ spustila svým strojeným projevem Blanka.

To nejhorší ale přišlo s jeho živáňskou, což byla směs masa a brambor připravená na ohništi. Petr totiž podcenil své schopnosti a hosté se tak dočkali jídla v nehotovém stavu. „Bohužel, hlavní chod se hostiteli vůbec nepovedl, nepodařil se mu dopéct. Brambory byly tvrdé, že opravdu křupaly,“ pokračovala Blanka.

Kdo se stane hvězdou libereckého týdne? Sledujte Prostřeno na Primě!

 

Petrovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.