PROSTŘENO: Petr se vykašlal na zábavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Petr se vykašlal na zábavu!

Petr
Petr (TV Prima)

Na Liberecku vaří opět Petr. S pondělním hostitelem jej spojuje nejen jméno, ale také slabost pro vaření. Povede si lépe, než jeho konkurent?

Hosté se sice dočkali čtyřchodového menu, ale o gurmánském zážitku nemohla být řeč. Tvarohové kostky z lososa vypadaly slibně, po nich ale přišel tradiční kuřecí vývar, vysušená kuřecí roláda se šťouchanými bramborami a večer dorazila máslová roláda.

Dezert se pro Petra stal noční můrou. Když připravoval krém, odrovnal kuchyňský spotřebič. „Bohužel mi zrovna shořel mixér. Budu muset mamince koupit nový,“ postesknul si hostitel, který se po rozchodu s manželkou uchýlil ke svým kořenům.

Když už měl roládu hotovou, uvědomil si, že zapomněl na cukr. A tak ho celé drama čekalo podruhé. Kdyby věděl, že hosté máslové dezerty nevyhledávají, vystačil by si i s první nepovedenou variantou.

Nejvíce bodů ale Petra stála zábava, na níž se doslova vykašlal. Mezi hlavním chodem a dezertem měla soutěžící zabavit vodní dýmka. „Tahle zábava mě vůbec nenadchla. Kdyby nebyla žádná, bylo by to lepší,“ spustila zapřísáhla nekuřačka Blanka.

Jak se odfláknutá zábava projeví na Petrově hodnocení? Sledujte Prostřeno na Primě!

 

Petrovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.