Ilona Csáková: Už se jí rýsuje bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ilona Csáková: Už se jí rýsuje bříško!

Zpěvačku doprovodil do Prahy její manžel Radek Voneš.
Zpěvačku doprovodil do Prahy její manžel Radek Voneš. (Aha! – David Kundrát)

Dvojnásobná maminka Ivana Gottová (36) na chvíli zapomněla na starosti všedních dnů a vyrazila do společnosti. Ve středu večer zašla na pražský koncert své těhotné kamarádky Ilony Csákové (41), po němž obě dámy pořádně »podrbaly«. Ilona u džusu, Ivana u piva.

Ilona, která je v prvním trimestru svého druhého těhotenství, uspořádala komorní koncert v zaplněné Malostranské besedě v centru města. „Byla tu skvělá atmosféra, zpívalo se mi úžasně. Mám z toho velmi dobrý pocit. Zkrátka byl to příjemný večer na pohodu,“ řekla deníku Aha! Csáková, kterou v publiku podporoval také manžel Radek Voneš (40).

Do porodu čeká Ilonu ještě několik vystoupení. „Budu mít jak svoje koncerty, tak vystoupení se skupinou Laura a její tygři,“ dodala zpěvačka, která už má s brněnským podnikatelem Vonešem syna Daniela (2,5).

Csáková si po koncertu v Malostranské besedě sedla s kamarádkou Ivanou Gottovou do místní restaurace. Jako zodpovědná »těhulka« si nedala alkohol, ale džus.

Zato Ivana si nechala natočit pivo! Dámy společně poseděly do půlnoci. Gottová pak odjela domů na Betramku, Csáková vyrazila společně s manželem do Brna.



Přečtěte si
jity
7. 4. 2012 • 09:12

No v Soběšicích nebydlíme, ale Ilona přímo září štěstím, tak snad ji ten její doma nemlátí. Nebo ty víš snad více?

va45
25. 3. 2012 • 23:33

Jak víte že ma Csáková skvělého manžela a krásnou rodinu.Vy bydlíte v Soběšicích?

street
24. 3. 2012 • 20:18

heledme se bobina ... co jste, mluvci Machackove-Gottove??? Vsude ji delate PR, az je to smesne, ze by rodina...?!

bobina
24. 3. 2012 • 17:35

street,dojdi k potoku a našeptej to do vrby,protože tomu co tu pomalu denně plodíš za nesmysly ke Gottové nejde už ani nic jiného napsat,a jak tak koukám ani ty tvé kydy nikoho neberou! Jsi fakt zralá na léčení. Závist kombinovaná blbostí ale asi vyléčit nejde! Závidíš jí až tak,že už to ani nedokážeš potlačit a bliješ tu své závistné kydy pod každým článkem o ní stále dokola,jsi opravdu trapná,nemocná,děláš si legraci a nebo tak hloupá??? Je to v podstatě jedno,všechno sto je nenormální!

street
24. 3. 2012 • 12:17

Pani Ilonce preji vse nejlepsi, hlavne hodne zdravi, vse v klidu a pohode... Pani Ilonka ma krasnou rodinu, skveleho manzela, zaslouzi si to, je talentovana a prijemna zena... Ale pani Gottova, by se mela starat hlavne o svoje male deti a mnanzela, neni to vubec zadna vytizena matka ani zena, na vsechno ma lidi, na celou domacnost a deti ma cizokrajni chuvu a taky svoji matku, nevim proc se porad Gottova musi cpat lidem pod nos?! Gottova nevi co je to vstavat brzo denne do prace, byt na vsechno sama, mit starosti jako bezna ceska zena, ktera ma taky deti, nejen 2 ale i 3, nektera i vice deti a nema k nim nikoho, ani si nemuze z financnich duvodu nekoho najit... kdyby si mistr z donuceni pred par lety Machackovou nevzal, dnes by po ni ani pes nestekl... To vime vsichni, takze Sorry..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.