Ilona Csáková: Otěhotnět jí dovolila smlouva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ilona Csáková: Otěhotnět jí dovolila smlouva!

Ilona v pondělí zpívala v show TV Barrandov To byl náš hit. A všem tam ukazovala, že bříško zatím není patrné.
Ilona v pondělí zpívala v show TV Barrandov To byl náš hit. A všem tam ukazovala, že bříško zatím není patrné.  (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačce Iloně Csákové (41) nic nebránilo v tom, aby s manželem Radkem Vonešem (40) počala dalšího potomka. Smlouva na muzikál Kat Mydlář, v němž hraje hospodyni Žofii, jí totiž odchod na mateřskou nijak nezakazuje!

„Žádnou větičku o zákazu otěhotnění v ní nemám,“ řekla nedávno Ilona deníku Aha!.

Producentům Kata Mydláře, který se na prkna Divadla Broadway vrátí příští týden ve čtvrtek 1. března, už zpěvačka své těhotenství oznámila. „Doufá, že to všichni pochopí,“ tvrdí náš zdroj z Broadwaye.

Csáková je podle našich informací ve třetím měsíci. Oficiálně chce všechno potvrdit v příštích dnech, kdy by se měla překlenout přes rizikovou hranici prvního trimestru.

Na sourozence se už doma těší malý synek Daniel (2). Máma Ilona dlouhodobě věří, že se jí podaří do páru porodit holčičku, které by mohla dát vysněné jméno Jůlinka...



Přečtěte si
winterfreshka
23. 2. 2012 • 09:43

Co by měla říkat taková Antalová???

lillyli
22. 2. 2012 • 18:09

těhotenství přeju, ale nesouhlasím se současným trendem starých matek. P. Csákovou jsme nedávno potkali a opravdu věk nezapře-až bude dítě maturovat, jí bude 60. Z vlastní zkušenosti vím, že to není pro dítě vůbec dobré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.