Gwyneth Paltrow: Nakazila se smrtícím virem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gwyneth Paltrow: Nakazila se smrtícím virem!

Gwyneth Paltrow podlehla nákaze...
Gwyneth Paltrow podlehla nákaze... (Warner Bros)

Mezi hollywoodskými hvězdami se začal šířit nebezpečný smrtící virus. První obětí je herečka Gwyneth Paltrow (39).

Na počátku bylo nenápadné podání rukou, jakých denně lidé po celém světě zažívají desítky. I nepatrný kontakt ale stačil k přenosu epidemie s tragickými následky. Nejdříve byli nakaženi dva lidé, pak čtyři, pak šestnáct. Během tří měsíců to může být miliarda… Katastrofický scénář se ale naštěstí odehraje jen ve filmu Nákaza.

Gwyneth Paltrow si v něm zahrála postavu, která má ze všech nejkratší životnost. V úvodu se vrátí z Hongkongu a trpí nevolností. O pouhé dva dny později zemře a příčina její smrti není známa. Záhadu se snaží objasnit její nešťastný manžel v podání Matta Damona. Ale to už se podobné případy objevují po celém světě…

Nebezpečný virus během chvíle způsobí globální kolaps a poslední naději pro záchranu lidstva představuje vědecký tým zahrnující i Kate Winslet a Marion Cotillard. Zcela jinými zbraněmi se s pandemií rozhodne bojovat aktivista s tváří Juda Lawa, jehož třaskavé informace se šíří stejně nebezpečným tempem jako smrtící virus.

Kdo z hollywoodských hvězd v závěru nákazu přežije? To zjistíte právě teď v kinech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.